Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
03/05-24   -   Pressemeddelelse

Lykkelige Peter puster nyt liv i den gamle Boogie Bar



I 1979 skrev Hans Henrik Koltze & Niels Henriksen BoogieBar til Lone Kellermann & Rockbandet - Nu Rocker Lykkelige Peter med en hyldest til en svundet tid, med ny tekst og fortolkning af det gamle hit.

Onsdag D. 15 Maj bliver en fantastisk dag - Her udgiver Lykkelige Peter sin 3 single på Dansk, som hedder Lykkelige Peter På Boogie Bar.

Sangen er et gammelt hit fra 1979, som dengang blev sunget at igen ringere end Lone Kellerman & Rockbandet. Sangen er oprindelig skrevet at Hans Henrik koltze & Niels Henriksen, som også var guitarrist i Rockbandet. Lone Kellerman var en af Lykkelige Peters store barndoms idoler og det var næsten ikke til at tro, da forlaget Edition Wilhem Hansen gav lov til at dykke ned i den gamle sang skat og skrive nummeret om.

Sangen er i dag en hyldest til en svundet tid, og en historie om en sangerinde der møder Indukina Kaj på den gamle Boogie Bar og sammen forsvinder de ud i det Københavnske natteliv, hvor de høre alt den gode gamle musik. Den nye tekst er skrevet at Lykkelige Peter selv, og nummeret er produceret af Lars Frimodt Møller, som også håndspille alle instrumenterne.

Sangen udgives digitalt D. 15 Maj 2024 af NewTown Musik og kan allerede nu ønskes i din radio! Rigtig god fornøjelse.

Relevant information

Facebook:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100092687405293

Instagram:
https://www.instagram.com/peternewtownmusik/


Billeder


Pressekontakt

Peter Nyby
  29606022

Firma

DiGiDi Digital Distribution
Gl. Kongevej 11, 4.
1610 KBH K, Danmark

  +45 27 89 18 14
  +45 27 89 18 14

https://www.digidi.dk

Modtag nyheder fra DiGiDi Digital Distribution på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire