Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
05/12-19   -   Pressemeldinger

Wihas elektriske skrutrekker SpeedE lanseres nå i en ny utgave spesielt utviklet for industrien



Si hei til SpeedE® Industrial! Brukere innenfor handel og industri får nå forsterkninger i form av den nye SpeedE® Industrial. Denne nyheten kan brukes til alle jobber hvor man fester skruer med ordinære skrutrekkere. Bruksområdene inkluderer bl.a. industriell vedlikehold og montering, vedlikehold og reparasjon av motorisert utstyr, arbeid med hvitevarer, oppvarming, klimaanlegg og VVS-installasj

SpeedE® Industrial kan sammenlignes med normale skrutrekkere med hensyn til størrelse og vekt. Det innebygde LED-lyset lyser på skruen og komponenten som brukeren jobber på. SpeedE® Industrial forbedrer også effektiviteten markant, da den dreier skruer dobbelt så raskt som ved konvensjonelle metoder. Den finjusterte kraftoverføringen under automatisert skruefesting gir økt beskyttelse for brukere og materialer under følsomme skrujobber.

Denne nye e-skrutrekkeren er overraskende lett å håndtere. Den passer sammen med en rekke forskjellige skruprofiler over hele verden, når de kombineres med speedE® Industrial bitholder og alle standardbits (1/4 ”6,3 mm).

I tillegg til å være brukervennlig er SpeedE® Industrial også AGR-sertifisert, og det er dokumentert at SpeedE® Industrial reduserer belastningen på ledd, sener og muskler betydelig og avhjelper slitasjeskader for brukeren.
Wiha legger stor vekt på ergonomi og funksjonalitet, og disse faktorene har vært i fokus under utviklingen av SpeedE® Industrial.

SpeedE® Industrial-settet inneholder, i tillegg til selve SpeedE® Industrial, en speedE® Industrial bitholder, en 50 mm TORX® T20 bit, et standard oppladbart 18500 batteri og en USB-lader til batteriet.

Pressekontakter

Berit Schau Nielsen
Salg-og marketingskoordinator, Nordic
  +45 36 91 53 38

Selskap

Wiha Nordic A/S
Korskildelund 6
2670 Greve, Danmark

  +45 70 23 80 45
  +45 23 45 80 45


Motta nyheter fra Wiha Nordic A/S via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire