Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
21/08-17   -   Pressemeddelelse

Morten Resens podcast runder 1 million downloads

Den tidligere tv-værts podcast, der er den første af sin slags i Danmark, tager lytteren med helt tæt på tilblivelsen af en virksomhed - fra en idé på et stykke papir til...? Nu har podcasten rundet 1 million downloads.

I startup podcasten følger man Morten Resens kamp for at få sin iværksætteridé om "En slags TripAdvisor til børnefamilier" til at blive til virkelighed - i en branche han i øvrigt intet aner om. Og på trods af det lidt smalle emne, opbygningen af en virksomhed, er podcasten nu blevet downloadet flere end 1 million gange.

Og der er sket en hel del, siden Morten Resen udgav det første afsnit for lidt over et år siden. Fra ikke at ane hvad podcasten skulle handle om i de første par afsnit til i sommeren 2017 rent faktisk at have stiftet virksomheden GoLittle, rejst 1.8 millioner kroner i investorkapital fra nogle af Danmarks mest prominente investorer, heriblandt Jesper Buch og Birgit Aaby, og oplevet en lang række nederlag på vejen!

Lytterne er med på sidelinjen hele vejen - både når det går godt og skidt:Til forhandlinger med mulige partnere, til pitch for store investorer, sponsormøder, afslag fra kapitalfonde og ikke mindst diskussioner i privaten om alt fra ægtepagt over arbejdspres til den svære balance mellem livet som far, mand og iværksætter - og udfordringerne ved et totalt karriereskift i en alder af 38 år.

Podcasten er den første af sin slags i Danmark, der lader lytteren få indblik i alt det, der normalt holdes hemmeligt. Alt fra hvor mange procenter han må give væk af sin virksomhed til den første partner - til hvor mange penge de enkelte investorer har skudt i GoLittle.

Podcasten udgives hver 14. dag af Morten Resen - uden hverken teknisk eller redaktionel hjælp fra andre. Podcasten er blevet en af Danmarks mest populære podcasts, der er lavet af en enkeltperson - uden en medievirksomhed i ryggen.

For yderligere information kontakt Morten Resen på morten@mortenresen.dk

Relevant information

Lyt til podcasten i iTunes
http://bit.ly/mortenresen

GoLittle på nettet
https://golittle.dk

GoLittle på Facebook
https://www.facebook.com/GoLittleApp/


Billeder


Pressekontakt

Astrid Bruun Bonnén
Journalist
  21 42 95 99

Firma

GoLittle
Gurrehavevej 22
Helsinge, Danmark

  61611701
  61611701

https://golittle.dk/

Modtag nyheder fra GoLittle på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire