Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
27/01-17   -   Pressemeddelelse

Avalon PLM skifter navn til - NEXTAGE



NEXTAGE brandet skal tydeliggøre vision og fokus og indenfor kærneområderne PLM og digitalisering.

I oktober 2016 blev Avalon PLM udskilt af Avalon Solutions i et selvstændigt selskab med fokus på PLM (Product Lifecycle management) og digitalisering. Som en yderligere tydeliggørelse af visionen, skifter Avalon PLM nu navn til NEXTAGE.

NEXTAGE navnet skal understøtte vores vision om kontinuerligt, at være innovative og skabe værdi for vores kunder. I en verden hvor udviklingen går stærkt og hvor teknologi og knowhow er en konkurrencefordel, bestræber vi os på konstant, at være et skridt foran og hjælpe vores kunderne frem til næste "stage"

Vi arbejder målrettet med, at opbygge en stærk next stage PLM og digitaliserings virksomhed i Norden. Udover Jan Braginski, som i januar 2017 blev ansat som Country Manager for NEXTAGE i Danmark, er vi i fuld gang med, at rekruttere medarbejdere med PLM baggrund i både Danmark og de andre Nordiske lande.

Nextage arbejder fokuseret med CAD/CAM, PLM og digitalisering baseret på Siemens PLM's produkter som NX, Solid Edge, Teamcenter, Tecnomatix med flere.

NEXTAGE har i Danmark afdelinger i Silkeborg og Ballerup

Billeder


Pressekontakt

Tapio Juurakko
CEO Nextage Group
  +358 503827944
Jan Braginski
Country Manager
  21666635

Firma

Nextage ApS
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg, Danmark

  70207071
  21666635

www.nextagegroup.com

Modtag nyheder fra Nextage ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire