Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
16/11-16   -   Pressemeddelelse

Jus-eat stifter investerer millionbeløb I ørepropper

Sammen med 2 andre investorer - alle kendt fra Danmark Radio udsendelsen "Løvens Hule" investerer Just-Eat-stifter Jesper Buch i svenske EarLabs AB.

EarLabs producerer patenterede ørepropper til såvel surfere, svømmere og triathleter. "Det unikke ved de hersens ørepropper er, at de selvfølgeligt holder vandet ude, men at de samtidigt gør det muligt at høre hvad der sker omkring een", udtaler Jesper Buch.

De 2 produkter- SurfEars og SwimEars - har begge fundet finansiering på crowdfunding-platformen Kickstarter, begge succesfuldt.

EarLabs har været i gang i snart 2 år, etableret globale distributionsaftaler og har fået godt fat i markedet med henved 75.000 solgte enheder.

"Markedet er enormt" fortsætter Jesper Buch - der er over 100 millioner, som dyrker vandsport worldwide, så vi er kun lige startet" fortsætter han. Sammen med teamet i EarLabs forventer han at 10-doble omsætningen de næste par år.

Hans Henrik H. Heming, partner i EarLabs udtaler om investeringen: "Det er en blåstempling af vores virksomhed, at en investor som Jesper Buch kan se potentialet. Det er vigtigt at udnytte hans store viden om onlinehandel, der udgør et utroligt stort vækstområde for os."

Om Jesper Buch
Jesper Buch er iværksætter af een af verdens største online succeser - just-eat.com. Han blev er udnævnt som "Pioneer Award 2014" for hans arbejde med internetvirksomheder i Danmark. I 2015 blev Jesper Buch rangeret som nummer 27 på WIRED´s top 100 liste over de mest indflydelsesrige i teknologibranchen i verden.

Om EarLabs AB
EarLabs er en Life-style tech startup, som designer, udvikler og producerer ørerpropper til først og fremmest vandsportsatleter. De har udviklet SurfEars og SwimEars og er på vej med en øreprop målrettet børn.

Kontakt EarLabs & Hans Henrik:
+45 5364 2300

Pressekontakt

Jesper Buch
  +45 28 87 85 02

Firma

Ear Labs AB
Grimsbygatan 24
21112 Malmö, Danmark

  +45 28 87 85 02

http://earlabs.co/

Modtag nyheder fra Ear Labs AB på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire