Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
03/01-17   -   Pressemeddelelse

Ny økonomidirektør til Enemærke & Petersen



Enemærke & Petersen tager fat på 2017 med en ny mand som CFO. Claus Gram Madsen er netop tiltrådt posten som entreprenørvirksomhedens økonomidirektør, hvor han afløser Per Jensen, der efter 25 år har valgt at søge nye udfordringer.

Nye perspektiver på vækst
"Claus kommer til os med god indsigt i byggebranchen kombineret med en interessant erfaring fra vækstvirksomheder som eksempelvis Vestas. Vi ser, at Claus kan bidrage til at opnå vores ambitiøse 2020-mål med nogle perspektiver på vækst, som rækker udover byggebranchens traditionelle tankesæt." Fortæller Enemærke & Petersens adm. direktør Henrik Mielke om valget af Claus Gram Madsen og fortsætter: "Der udover oplever vi, at Claus har en stærk ledelseserfaring, som komplimenterer de nuværende ledelseskræfter i koncernen godt."

Strategisk og kulturmæssigt match
For Claus Gram Madsen er Enemærke & Petersen et match på både det strategiske og kulturmæssige niveau: "Jeg oplever, at Enemærke & Petersen's kontinuerlige vækst igennem årene er resultatet af en ledelseskultur, hvor der tænkes langsigtet - de gode takter glæder jeg mig til at være med til at videreudvikle." Den nye CFO sætter ligeledes pris på Ringsted-virksomhedens enkle organisation: "Jeg ser frem til at være anderledes tæt på produktionen og få forretningen helt ind under huden"

Claus Gram Madsen kommer fra en stilling som Group Finance Director i MT Højgaard, ligesom han har erfaring fra Vestas, Dako og Danisco.


Billeder


Pressekontakt

Henrik Mielke
Adm. Direktør
  40147272
  40147272

Firma

Enemærke & Petersen
Ole Hansens Vej 1
4100 Ringsted, Danmark

  41866304
  41866304

www.eogp.dk

Modtag nyheder fra Enemærke & Petersen på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire