Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
20/04-16   -   Pressemeddelelse

Spis haven - og bliv sund

Den nyeste trend inden for haveliv er den spiselige have, rig på vitaminer. Vi efterspørger alt lige fra bærbuske til sydfrugter, og nyder at kunne høste i egen have - eller på egen altan.

Flere og flere ønsker at være grønnere og sundere, og det kan mærkes hos Planteshop.dk, der oplever en stigende interesse i en spiselig have. Vi vil have mere have, og den skal både være funktionel og flot. Shopansvarlige, og havearkitekt, Søren Klærke udtaler:

"Der er virkeligt et fokus på frugt og lignende høst i haven, der nok kommer fra den store opmærksomhed på sundhed".

Hos Planteshop oplever de især en stigende efterspørgsel på det såkaldte "superbær", såsom tranebær og havtorn. Bær er nemlig små vitaminbomber, som ikke kræver særligt meget. Større frugttræer kræver mere plads og er længe om at give en ordentlig høst. Bærbuske er derfor et oplagt alternativ. De fleste er relativt små, og flere kan vokse fint i krukker, og de vil allerede fra første år give en fin, lille høst.

Netop ønsket om mindre pladskrævende planter bliver også mere og mere relevant, for haven er flyttet ind i byen. Urban gardening vinder hurtigt frem, for selvom vi måske kun har en lille altan ønsker vi at opleve glæden ved egen høst og have. Med krukker og alternative indretning af altanen og terrassen formår vi at presse lidt have ind overalt. Søren Klærke er i positiv stemt over for ideen om at gøre byen lidt grønnere:

"Som plantemand er jeg super glad over trenden med urban growing. Lad os få masser af planter - grønt, blomster og ikke mindst frugt og grøntsager ind i byerne - til glæde for øjnene og maven."

Vi vil gerne opleve glæden ved jord under neglene, frodige planter og egen høst, og vi lader os ikke begrænse af at bo i byen. Vi vil være grønne, og ved at tænke kreativt formår vi i tiltagende grad at skabe vores egen spiselige have, selvom den måske befinder sig på fjerde sal.


Relevant information

Læs mere om de forskellige superbær
http://www.planteshop.dk/haveplanter/baerbuske


Pressekontakt

Søren Isøe Klærke
  24 64 96 09

Firma

Planteshop
Bøgeskovvej 19
7000 Fredericia, Danmark

  24 64 96 09

http://www.planteshop.dk/

Modtag nyheder fra Planteshop på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire