Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
28/04-15   -   Pressemeddelelse

Find og book tennisbaner i hele landet

Nyt tennis-kompas til sportshungrende danskere! Med lanceringen af WannaTennis er det blevet endnu nemmere at komme ud at spille tennis i landets klubber, hvad enten brugerne ønsker at blive medlem - eller blot vil booke en ledig bane. Sitet, der lanceres op til Tennissportens Dag, er tilgængeligt på www.WannaTennis.dk.

TENNISSPORTENS DAG 2. MAJ: SPIL GRATIS TENNIS I HELE LANDET
WannaTennis lanceres i forbindelse med Dansk Tennis Forbunds årligt tilbagevendende åbent hus kampagne, Tennissportens Dag. Lørdag den 2. maj inviterer 133 tennisklubber til gratis tennis. Alle dagens arrangementer er samlet på sitet, hvorfra man kan få overblik over de forskellige events og tilmelde sig.

BOOK TENNISBANER MED ÈT KLIK
Idémanden bag den nye service, Jacob Lau Larsen, er ikke i tvivl om, at WannaTennis vil inspirere danskerne til at komme i gang med at spille tennis. "Interessen for tennis i Danmark er stor - ikke mindst takket være Caroline Wozniacki. Nu får danskerne en nem mulighed for selv at gribe tennisketcheren og prøve kræfter med tennissporten", siger Jacob Lau Larsen, og fortsætter "Jeg er overbevist om, at der er mange danskere, der, ligesom jeg selv, gerne vil dyrke mere varieret sport - også tennis - men som ikke får gjort noget ved det, fordi det kan svært at gennemskue de forskellige tilbud og bookingmuligheder. Via WannaTennis kan man nemt og hurtigt navigere i udbuddet og booke tennisbaner med ét klik! Der er med andre ord ikke langt fra tanke til handling," forklarer Jacob Lau Larsen.

DANSK TENNIS FORBUND HILSER VELKOMMEN
"Tennis er sjovt og sundt, og en sportsgren alle uanset niveau har glæde af. Sammen med klubberne besidder vi naturligvis en ambition om at tiltrække alskens målgrupper, så de gode faciliteter i Tennisdanmark kommer til deres ret. WannaTennis virker som et spændende værktøj, der kan hjælpe klubberne med at rekruttere nye kunder i butikken, kunder, der så senere forhåbentlig bliver faste medlemmer. Det er helt op til den enkelte klub, hvor meget og hvordan de ønsker at benytte WannaTennis," siger DTF-direktør Sune Irgens Alenkær.

WannaTennis er udviklet af iværksætterne Jacob Lau Larsen og Mads Dørup, der også står bag app'en WannaSport.

HVAD
Book ledige tennisbaner i hele landet på www.WannaTennis.dk

HVORNÅR
Lanceres 28. april 2015

Relevant information

Book ledige tennisbaner i hele landet på:
www.WannaTennis.dk


Billeder


Pressekontakt

Thomas Skov Eriksen
Content Manager
  22444747
Jacob Lau Larsen
CEO & Founder
  25656696

Firma

WannaSport
Njaldsgade 19D
2300 København S, Danmark

  25656696


Modtag nyheder fra WannaTennis på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire