Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
11/03-15   -   Pressemeddelelse

Elegant altanbord til både hygge og vasketøj



Smukt designet nyhed i teak løser et pladsproblem for mange med altan

Væk med tørrestativet - nu er det indbygget! Det nye altanbord DryUnder fra Cinas er en elegant løsning for alle, der elsker at hygge sig på altanen, men samtidig har behov for at tørre tøj på den trange plads.

Nu kan pladsproblemerne klares med kvalitet. DryUnder af smukt forarbejdet teak er et kombineret altanbord og tørrestativ, der er gemt, når det ikke er i brug. Bordpladen kan løftes op i begge sider og let fastgøres, så tørrefunktionen kommer til syne.

Bordet er designet af Nordvink - Sanne Kyed & Anne Nørbjerg - og har vundet FSC's Design-award og Formlands UPcoming Design Award. Det er stilrent med detaljer som varierende lameller og skrå ben, der skaber et nutidigt udtryk.

Materialet er massiv certificeret indonesisk teak. En idéel træsort til udendørs møbler, fordi vedligeholdelsen er minimal.

Stole i samme design
Altanbordet kan fås med matchende stole, ligeledes i teak og i samme design med varierende bredde på lamellerne. Stolene kan nemt klappes sammen og stilles til side, når bordet bruges som tørrestativ.

Altanbordet er hurtigt at samle med blot 8 skruer, og tørresnoren er enkel at skifte, f.eks. ved slid eller hvis man ønsker en anden farve. DryUnder er set til 2.999 kr og stolene til 1.125 kr. pr. stk.

Billeder


Pressekontakt

Ole Holse
  20 84 00 79

Firma

Cinas A/S
Agenavej 20
2670 Greve, Danmark


http://cinas.dk/

Modtag nyheder fra Cinas A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire