Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
01/12-14   -   Pressemeddelelse

Konkurrencer på nettet

Der er stor interesse for konkurrencer - specielt i december. Virksomheder udlodder præmier for tilsammen flere millioner kroner. Der er rigtigt mange folk der efterspørger en troværdig oversigt over gratis konkurrencer. Den findes nu. Konkurrencer NONSTOP er den bedste danske oversigt over konkurrencer på nettet. Her i december er der listet de fleste julekalender konkurrencer i Danmark.

Målet er at blive den førende oversigt over konkurrencer på nettet. Konceptet på Konkurrencer NONSTOP er enkelt og ligetil.

Det er gratis og nemt. Der er store præmier - og chancen for at vinde bliver større og større jo flere man deltager i. Den er ikke plastret til med surveys som konkurrenternes sider, hvilket øger troværdigheden.

Det der tjenes penge på for virksomheden er bl.a. banner-konkurrencer der er baggrundstjekket for at sikre at man ikke bliver tilmeldt en masse nyhedsbreve.
Hvis en virksomhed ønsker fremhævning af sin konkurrence eller sin profil, er der også mulighed for dette.

Udover at have sin egen website, er Konkurrencer NONSTOP også¨tilgængelig på Facebook, hvor det hele startede - her leveres dagligt konkurrencer primært fra Facebook.

Relevant information

Konkurrencer hver dag på facebook, store præmier på nettet
http://www.facebook.com/konkurrencernonstop

oversigt over julekalender konkurrencer
http://konkurrencer-nonstop.dk/Julekalendere.html


Billeder


Pressekontakt

Mark Källstrøm
  42346885
  42346885

Firma

NaturHandel.dk
Roasvej 5
2750 Ballerup, Danmark

  42346885
  42346885

https://www.naturhandel.dk

Modtag nyheder fra NaturHandel.dk på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire