Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
10/07-14   -   Pressemeddelelse

Primera Air sætter ny passagerrekord

Primera Air Skandinavien starter sommersæsonen med at slå alle tidligere passagerekorder i selskabets historie.

I juni måned fløj i alt 134.000 rejsende med Primera Air. Det svarer til et samlet antal på 912 flyvninger. Det er 11 procent flere passagerer end i juni 2013, og 25 procent flere passagerer end i juni 2012. Tallene bekræfter virksomhedens sunde vækst.

Siden virksomhedens start i 2007, har det været Primera Airs strategi at udvikle stærke services og et kontrolcenter uden et egentlig "hub". Resultatet er, at Primera Air i dag har udviklet sig til et af de mest fleksible skandinaviske flyselskaber, som er i stand til at operere fra enhver destination med ens resultater og stor pålidelighed.

"Primera Air er et virkeligt mobilt flyselskab. Vi kan oprette en base, hvor som helst og når som helst, vores kunder har brug for det, og dagligt justere vores salg baseret på ændringer i miljøet. Helt tilbage i 2008 besluttede vi os for kun at have en type fly (B737NG) i vores flåde, og i 2009 for at gå målrettet efter en dansk driftstilladelse, som også har bidraget væsentligt til vores vækst," siger Hrafn Thorgeirsson, adm. direktør i Primera Air Skandinavien.

Primera Airs inflight-cid:image008.png@01CF94A1.25F655A0services får konsekvent en meget høj score i alle undersøgelser, både interne og eksterne.

"Vores medarbejdere er årsagen til størstedelen af vores succes. Vi har nogle af de mest kvalificerede luftfartsfolk i Primera. Vores besætning og personale er meget international med en stærk nordisk smag for enkelhed, direkte kommunikation og ligetil service, som vores kunder sætter stor pris på," siger Hrafn Thorgeirsson.

Primera Air har i dag en flåde på 8 Boeing 737 New Generation fly, med base i de vigtigste byer i Skandinavien. Hvert år flyver de ud til i alt 68 destinationer.

Primera Air er ejet af Primera Travel Group, som er privatejet af Andri M. Ingolfsson.

Billeder


Pressekontakt


Firma

Primera Air Scandinavia
Digevej 114
2300 København S, Danmark

  32 82 05 40

https://primeraair.com/index.php/da/

Modtag nyheder fra Primera Air Scandinavia på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire