Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
17/09-14   -   Pressemeddelelse

Fenix Outdoor Danmark sender Primus tilbage til verdens højeste bjerg

Når den danske bjergbestiger Ivan Braun til næste år bestiger verdens højeste bjerg, Mount Everest på 8.848 meter, så skal hans mad tilberedes på en primusbrænder. Dermed følger han i fodsporene på bjergbestigerlegenderne Sir Edmund Hillary og Tenzing Norgay, der i 1953 var de første til at nå toppen af verdens tag.

Dengang som nu var Primus med, og Primusbrænderen er i dag et uundværligt indslag i Ivan Brauns rygsæk.

Det er Fenix Outdoor Danmark, der med deres sponsorat af Ivan Braun har sikret, at Danmarks professionelle bjergbestiger kan tilberede mad selv under de mest ekstreme forhold.

"Hos Fenix Outdoor lægger vi vægt på at de personer, vi sponsorerer, er personer, der kan inspirere andre til at komme ud i naturen og få et aktivt udendørsliv. Gennem Ivan Brauns mange ekspeditioner, guidede ture og foredrag er det netop det, Ivan står for, og vi er glade for at kunne hjælpe ham i hans bestræbelser for at bestige verdens højeste bjerg," siger Catrine Hansen fra Fenix Outdoor Danmark

Men allerede før turen går til Mount Everest har Ivan Braun gang i den velkendte gasbrænder. Han er i disse dage i fuld gang med at teste form og udstyr ved at bestige de to bjerge, Shishapangma på 8.013 meter og Cho Oyu på 8.201 meter lige efter hinanden.

"Ivan Brauns projekt er rigtig spændende og ved at give ham vores produkter med på turen, får vi en unik mulighed for at få dem testet i et ekstremt og barskt miljø," fortæller Catrine

Udover gasbrænder fra Primus har Fenix Outdoor Danmark forsynet Ivan Braun med ting, der gør turen lettere, så som batteripakken Impel 2 battery pack, solpanelet Solaris 62 på 12 volt fra Brunton, Lhasa vandrestøvler fra Hanwag og en lille genopladelig lampe, Pharos Task Lightning.

Kontaktperson hos Fenix Outdoor Danmark:
Catrine Høy Hansen
Tlf: +45 86 20 20 75

Relevant information

Fenix Outdoor
www.fenixoutdoor.se

Everest 2015
www.everest2015.com


Billeder


Pressekontakt

Lars Bennetzen
Direktør Blackbelt Communications
  +45 6128 0613

Firma

Ivan Braun ApS
Lindholm Havnevej 29
5800 Nyborg, Danmark

  +4553727601

www.everest2015.com

Modtag nyheder fra Everest2015 på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire