Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
02/09-14   -   Pressemeddelelse

Er dit outdoor udstyr i orden?

Har du planer om en tur ud i naturen, på hiking, tracking med mere, kan du opdatere dit nuværende grej eller købe nyt, ved at benytte Shopoutdoor.dk's flotte webshop. Her man kan købe outdoor udstyr i ordentlig kvalitet og i lækre materialer og priserne ligger på et fornuftigt niveau.

Shopoutdoor.dk's webshop.
Shopoutdoor.dk er en flot, overskuelig og brugervenlig webshop, der har specialiseret sig i at sælge holdbare kvalitetsprodukter til outdoor aktiviteter, til fornuftige priser.

I webshoppen kan man finde produkter og nødvendige ting, til at kunne klare sig udendørs i naturens mange elementer. Shopoutdoor har det du skal bruge, hvis du skal på hiking i store vilde skove, bestige bjerge, backpacking på spændene kontinenter eller bare er på en almindelig campingferie.

Hvad kan shopoutdoor.dk tilbyde?
Webshoppen har et bred og alsidig vifte af kvalitetsprodukter. Her er alt fra kogegrej til personlig beklædning i lækre og åndbare materialer, over telte, knive og multitools til førstehjælpsgrej og sovegrej.

Mangler du en sovepose, en rygsæk, nogle nye sportstasker eller andet outdoor udstyr, er denne webshop bestemt et sted på nettet, man burde besøge.

Alle produkterne i webshoppen er lavet i høj kvalitet, fra kendte leverandører, der er ikke gået på kompromis. Skal man udendørs og prøve kræfter med naturen, skal man også have det rigtige grej, der kan holde til noget.

Grejets vægt og fylde, betyder en del, når man er ude i elementerne, derfor har Shop Outdoor også et godt udvalg af letvægts udstyr, der ikke fylder meget, men som kan holde til det, man skal bruge det til.

Brugervenlig webshop.
Shopoutdoor.dk er en logisk og brugervenlig opbygget webshop. Det er nemt og hurtigt at danne sig et overblik over købte produkter og pris. Siden har flotte og klare billeder og menuerne viser dig hurtigt frem til det produkt du gerne vil købe.

Betalingsdelen er nem og overskuelig. Man bliver guidet godt igennem og har mulighed for at betale med Dankort og E-dankort.

Flere oplysninger kan findes på siden http://www.shopoutdoor.dk/

Relevant information

Sovepose
http://www.shopoutdoor.dk/sovegrej-34/carinthia-x-lite-kompakt-letvaegtssovepose

Sportstasker
http://www.shopoutdoor.dk/tasker/sportstasker

Outdoor udstyr
http://www.shopoutdoor.dk/


Billeder


Pressekontakt

Heine Krog
Direktør
  86615660
  21223346

Firma

PageDesign ApS
Lundvej 48
Viborg, Danmark

  86615660
  42774550

http://www.pagedesign.dk/

Modtag nyheder fra PageDesign ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire