Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
02/10-14   -   Pressemeddelelse

Stor kunstkonkurrence: Sæt kulør på Bilka Hundige

25 meter lang væg i varehuset skal dekoreres - men med hvad?

Skal det være graffiti, mosaik, pop art, grafik eller installationskunst, som skal pryde en 25 meter lang væg i Bilka Hundige?

Der er frit slag for de gode ideer, når Bilka Hundige inviterer alle kreative sjæle til at deltage i konkurrencen om den bedste idé og muligheden for at slå sine kunstneriske folder på en 25 x 2 meter stor væg i varehuset. Eneste krav er, at udsmykningen på en eller anden måde skal relatere sig til området Hundige/Greve.

Varehuset gennemgår i øjeblikket en stor ombygning og åbner efter planen igen den 1. november som et nyt og moderne Bilka-varehus - også kaldet Fremtidens Bilka.

Varehuschef Steen Johansson glæder sig til det færdige resultat. Især er han er spændt på, hvad der kommer på den kolossale væg, som ligger lige til højre for kasselinjen.

- Vi får Danmarks flotteste Bilka, når ombygningen er færdig, og værket på væggen vil blive set af 50.000 kunder hver uge. Om det er en børnehave, der dekorerer den med fingermaling eller en kreativ kunde med en god idé, kommer ud på ét. Konkurrencen er et forsøg på at engagere byen i varehuset - og derfor stiller vi som eneste betingelse, at værket skal relatere sig Hundige/Greve-området, siger han.

Bilka betaler for materialerne til udsmykningen, resten er op til vinderen, der desuden modtager et gavekort til varehuset på 5.000 kr.

Det eneste, man skal gøre, er at sende eller indlevere en skitse og en kort beskrivelse af værket og tankerne bag senest 1. november 2014 til Bilka Hundige. Adressen er:

Bilka Hundige
Att.: Varehuschef Steen Johansson
Over Bølgen 1
2670 Greve
Mærk kuverten: Bilka-væggen

Vinderen udvælges i uge 45 af et dommerpanel bestående af:
Varehuschef Steen Johansson
Marketingchef Bitten Brun
Head of Support Office Claus K.H. Frederiksen

Vinderen får direkte besked.

Pressekontakt


Firma

Dansk Supermarked A/S
Bjødstrupvej 18
8270 Højbjerg, Danmark



Modtag nyheder fra Bilka på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire