Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
12/02-16   -   Pressemeddelelse

Danmarks største kranfirma flytter ind på Nordfalster

Månedsmagasinet Erhverv og Kultur for februar - på tryk og online - er nu postomdelt og tilgængeligt på erhvervogkultur.net

Danmarks største kranfirma flytter ind på Nordfalster
Stigende aktiviteter i bygge- og anlægsindustrien på Lolland-Falster ligger til grund for BMS - Danmarks største kranfirma - netop har etableret afdeling hos Business Park Falster ved Nørre Alslev.

Nørregade Teatret har jubilæum og succes
Der er gang i billetsalget på Nørregade Teatret i Maribo. Sidste sæson var en kanonsucces, det samme var årets Nytårskoncert - og allerede nu er der solgt godt til sommerens friluftsforestilling i Hylddalen i Bangs Have. I år fejrer Nørregade Teatret 25 års jubilæum.

Arkitektoniske mesterværker i Nakskov
Bygningsarkitekt Ejnar Ørnsholt har sat afgørende præg på bybilledet i Nakskov og flere steder på Lolland. Bogudgivelse på vej i anledning af Nakskov 750 års jubilæum.
Interview med bogens forfatter, arkitekt Flemming Skude.

Middelaldercentret har i år 25 års jubilæum.
Erhverv og Kultur har opfordret centret til at lave et tilbageblik på disse 25 år, hvor centret blev skabt med utrolig stor lokal opbakning og aktiv medvirken. I de kommende numre vil der komme små vignetter, der fortæller om centrets historie, og sidst på året ser vi på centrets fremtid, og hvad det evt. kan udvikle sig til.

ERHVERV OG KULTUR er et gratis magasin, der udelukkende fortæller de positive historier fra kultur- og erhvervslivet på Lolland-Falster. Magasinet ønsker at profilere Lolland-Falster som en landsdel i økonomisk vækst. Magasinet bliver postomdelt til ca. 6.500 virksomheder - kontorer, butikker og jordbrugere i kommunerne Lolland, Guldborgsund og Vordingborg. Desuden bliver det sendt til samtlige landsdækkende medier.

Pressekontakt

Tim R. Larsen
Salgschef
  +45 21 17 42 77

Firma

Erhverv og kultur
Ryttervænget 44
4800 Nykøbing F, Danmark

  29 36 20 42
  29 36 20 42

http://www.erhvervogkultur.net/

Modtag nyheder fra Erhverv og kultur på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire