Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
19/05-10   -   Pressemeddelelse

Dansker bag udvikling af nyt omfattende wiki site

Et nyt wiki site har netop introduceret Deres indtog i det store internet univers. Det nye wiki site vil blive lanceret i betatest henover sommeren 2010 og vil have fokus på artikler og facts omkring virksomheder og forretning. Portalen vil blive drevet af en Australsk non profit organisation under navnet WikiBusiness.org.

Det nye wiki site er opbygget på open source software og vil blive en pendant til det store anerkendte Wikipedia. Wiki site er henover de seneste par år blevet utroligt populære netop fordi det giver brugerne mulighed for nemt at rette og tilføje nye informationer til artiklerne.

Det nye WikiBusiness.org vil i den første betaversion indeholde over 90 millioner artikler og vil således være det største wiki site målt på antal sider og artikler. Til sammenligning har Wikipedia omkring 15 millioner artikler, der dog indholdsmæssigt dækker meget bredere.

WikiBusiness.org vil indeholde artikler om blandt andet organisationer, messer, virksomheder, produkter, brancher, børser samt personer på ledelsesniveau.

Danskeren Rasmus Refer der er en af stifterne af den nye portal vil fungerer som bestyrelsesformand for organisationen, mens den resterende ledelse udelukkende vil bestå af personer fra Australien og USA. "Vi håber på at kunne åbne op for en betaversion i juli måned, men vi tager tidsplanen rimeligt roligt, da vi trods alt er en non profit organisation der skal have det hele til at fungere, også økonomisk. Den første version vil blive testet fra et dansk hosting center, men hurtigt herefter vil portalen kører på nogle gigantiske servere i USA." siger Rasmus Refer

Relevant information

http://www.wikibusiness.org


Pressekontakt


Firma

WikiBusiness
1802 North Carson Street, Suite 212
Carson City, Danmark

  20 30 06 06
  20 30 06 06

http://www.wikibusiness.org

Modtag nyheder fra WikiBusiness på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire