Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
29/06-06   -   Pressemeddelelse

SAXO - Altid Billigst på Bestsellers

Nu sænker SAXO bogpriserne!

Den 1. juli 2006 træder en ny aftale mellem konkurrencestyrelsen og den danske bogbranche i kraft.

Aftalen er et skridt mod øget liberalisering, altså frie priser på bøger. Forlagene må nu højst sætte faste priser på 10% af deres bøger, og den faste pris gælder nu kun i kalenderåret + 5 måneder.

SAXO.com fejrer aftalen med et nyt tiltag: SAXO - Altid Billigst på Bestsellers.

Kort fortalt betyder det, at SAXO tilbyder bestsellers med prisgaranti. Via bogpriser.dk checker SAXO løbende priserne hos forskellige boghandlere i Danmark og går så ind og sætter den laveste pris i markedet. Lige nu kan man hos SAXO spare op til 70% i forhold til normalprisen.

De mest populære bestsellers i Danmark er et bredt udvalg hentet fra både SAXO's egne bestsellerlister og andre større boghandlerkæder i Danmark. Finder en kunde en bog billigere et andet sted end SAXO, fx i et lokalt supermarked, gælder prisgarantien naturligvis også.

For bestsellers, som ikke har fri pris - de såkaldte fastprisbøger - tilbyder SAXO gratis levering. Så selv om SAXO i sagens natur ikke kan være billigst her, findes bogen ikke billigere andre steder.

"De friere priser vil medføre øget konkurrence i bogbranchen til gavn for kunderne. Med det nye tiltag Altid Billigst på Bestsellers satser vi på tage førertrøjen på, så vi får endnu mere gang i salget af bøger på nettet", siger Jørgen Balle Olesen, adm. dir. i SAXO.com, Danmarks største internetboghandel.

Læs mere om Altid Billigst på SAXO.com

Relevant information

http://www.saxo.com


Pressekontakt


Firma

Saxo
Strandboulevarden 89, 2 th
2100 København Ø, Danmark

  38150510
  38150510

http://www.saxo.com

Modtag nyheder fra Saxo på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire