Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
01/10-14   -   Pressemeddelelse

Kendte danskere går sammen om burgerbog i velgørenhedens navn

Det er de færreste, der ikke har en holdning til, hvordan en burger skal skrues sammen. Er man til greasy burgers med et overload af dressinger, proteinbombende palæo-burgers eller måske en mexicansk burgerudgave af den amerikanske drøm? Mayonnaise-brandet Hellmann's præsenterer sammen med 30 kendte danskere 34 opskrifter på burgers i bogen Big Burger Book.

Der er de seneste år gået mode i burgeren. Smarte burgerrestauranter er skudt op landet over og har sat nye standarder for, hvad den perfekte burger er og indeholder. For burgeren er ikke længere blot en syndig fastfood-spise, som vi kender den fra fx McDonald's & Burger King, men derimod en cool spise, der fås i alverdens varianter. Og burgeren kan udgøre en sund vitaminbombe eller et gourmetmåltid, såvel som en tømmermænds-reparerende engel med masser af bacon og ost. Altså findes der utallige versioner af verdens højtelskede burger. Netop et udpluk af alle disse varianter er Hellmann's nu klar til at præsentere i deres nye bog om burgers, Big Burger Book. En bog, der er forfattet af intet mindre end 30 kendte danskere og støtter Dyrenes Beskyttelse med alt overskuddet fra salget af bogen.

Johan Bülow byder på lakridsburger

Intet mindre end 30 danske personligheder har bidraget med opskriften på deres yndlingsburger til Big Burger Book. Mød blandt andet svømmeren Jeanette Ottesen, Barburritos Patrick Bachmann, moderedaktøren Frederik Lentz Andersen og musikeren Ena, der sammen med de mange andre danske burgerentusiaster, herunder både burgerhuse, bloggere, musik-, mad- og modefolk, præsenterer deres vidt forskellige - og til tider alternative - bud på burgers. Få f.eks. "lakridskongen" Johan Bülows bud på en burger med pulled pork og lakrids og Timm Vladimirs burger med friterede løgringe og røget cheddar.

Udover at være en bog, der kan inspirere selv den mest garvede burgerentusiast, er det også en bog med ekstra god samvittighed. Hellmann's Mayonnaise har altid vægtet dyrevelfærd højt og benytter kun æg fra fritgående høns. Derfor går alt overskuddet fra bogen til Dyrenes Beskyttelse, som Hellmann's gennem flere år har samarbejdet med.

Big Burger Book kommer til salg fra onsdag den 8. okt. i forretninger landet over og forhandles bl.a. hos The Diner i Århus, på Modern American Diner i København og mange andre steder.
Se mere her: www.bigburgerbook.dk

Facebook: www.facebook.com/hellmannsdanmark
Instagram: www.instagram.com/bigburgerbook


Om Hellmann's Mayonnaise

Hellmann's Mayonnaise er siden opstarten i New York i 1912 baseret på grundtanken om at gode produkter kommer fra gode råvarer og anvender derfor nøje udvalgte råvarer. Det har gjort mærket til verdens førende på markedet, der i begrænset mængde er i god tråd med anbefalede kostråd og spisevaner.

Fra fritgående høns med grønt græs under fødderne og blå himmel over hovedet, til olie fra særligt udvalgte solsikke-, og rapsmarker, er resultatet en kvalitetsmayonnaise med standpunkter og god smag i munden, der er rig på den vigtige Omega 3 og vitamin E.
Foretrækker man at skrue ned for kalorierne, findes Hellmann's Mayonnaise også i en light udgave.

Billeder


Pressekontakt

Emma Bruun
PR
  28773308

Firma

Hellmann Danmark
Vesterbrogade 62 D 1 tv
1620 København V, Danmark

  +45 24 24 09 47
  +45 24 24 09 47

https://www.facebook.com/HellmannsDanmark

Modtag nyheder fra Hellmann Danmark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire