Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
27/03-15   -   Pressemeddelelse

Ejerkredsen overtager ledelsen hos Pragmasoft

Ny direktør er medejer og stifter Ole Dahl Mansfeld

Da Vibeke D. Hansen tiltrådte som direktør for Pragmasoft, skete det på et tidspunkt, hvor firmaet befandt sig i en rivende udvikling og derfor havde brug for erfarne ledelseskræfter hentet ude fra.

Med Vibeke D. Hansens som administrerende direktør har Pragmasoft opnået status som gazellevirksomhed og som Østjyllands hurtigst voksende virksomhed, og Vibeke D. Hansen har desuden været kåret som årets it-kvinde.

Pragmasoft er nu veletableret og har markeret sig som førende i Danmark inden for sit felt. Firmaets stiftere ønsker nu at tage roret og drive forretningen videre i den pragmatiske ånd baseret på det solide fundament, som Vibeke D. Hansens indsats har været med til at støbe.

Aarhusbaserede Pragmasoft er en it-virksomhed, der laver fleksible og individuelle web-løsninger til små og store virksomheder og institutioner. Som faste kunder har Pragmasoft bla. LEGO, Diabetesforeningen og Statsministeriet.

Ole Dahl Mansfeld overtager posten pr. 26. marts 2015

Yderligere info:
Administrerende direktør Ole Dahl Mansfeld, tlf: 46 93 47 19

Pressekontakt

Ole Dahl Mansfeld
Administrerende direktør og partner
  4693 4719
  2230 6564

Firma

Pragmasoft A/S
Olof Palmes allé 49, Bygning G
8200 Århus N, Danmark

  +45 46 93 47 19
  +45 46 93 47 19

http://www.pragmasoft.dk

Modtag nyheder fra Pragmasoft A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire