Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
28/04-16   -   Pressemeddelelse

Dansk Beton bliver brancheforening

På Dansk Byggeris Repræsentantskabsmøde, som blev afholdt i dag den 28. april, blev familien under Dansk Byggeri én brancheforening og fire sektioner rigere. Adm. direktør Stine Egsgaard blev valgt til bestyrelsen i Dansk Byggeri

Dansk Beton har etableret sig som en brancheforening på lige fod med Danske Anlægsentreprenører og Danske Byggematerialer. Det blev i dag godkendt af Dansk Byggeris Repræsentantskab.

Siden 2007 har Dansk Beton været en sektion i Dansk Byggeri, men det har været et ønske i de produktgrupper, der udgør den danske betonbranche, at styrke branchen som enhed og mulighederne for at skabe større gennemslagskraft.

Det er en enig bestyrelse i Dansk Beton, der har indstillet til repræsentantskabet at videreføre betonbranchen i en branchefællesskabsmodel. Samtidig bliver de nuværende fem produktgrupper under Dansk Beton omdannet til sektioner i Dansk Byggeri. Det drejer sig om:
Dansk Beton Afløbsforeningen
Dansk Beton Belægningsgruppen
Betonelement-Foreningen
Dansk Beton Blokforeningen
Fabriksbetonforeningen
Hermed vil Dansk Byggeri fremover omfatte tre brancheforeninger, nemlig Danske Anlægsentreprenører, Danske Byggematerialer og Dansk Beton. Samtidig øges antallet af sektioner fra 26 til 30 sektioner.

Valg til Dansk Byggeris bestyrelse
På det velbesøgte repræsentantskabsmøde i Tivoli Hotel & Congress Center valgte bygge- og anlægsbranchens repræsentanter Stine Egsgaard, der er adm. direktør i J. Jensen Materieludlejning, til bestyrelsen.

Hun afløser adm. direktør Flemming Skøtt fra Munck Forsyningsledninger A/S. Adm. direktør for CRH Concrete Claus Bering var ikke på valg og fortsætter som formand for Dansk Byggeri.

Pressekontakt

Helen Jensen
Pressechef
  +45 72 16 01 50
  +45 21 24 47 02

Firma

Dansk Byggeri
Nørre Voldgade 106
1015 København K, Danmark

  72 16 01 62
  72 16 01 62

http://www.danskbyggeri.dk/

Modtag nyheder fra Dansk Byggeri på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire