Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
20/12-10   -   Pressemeddelelse

VMwares infrastruktur bygger nu på teknologi fra Extreme Networks

Baggrund: Hermed en historie om at virtualiseringsmesteren over dem alle, VMware, bygger deres kerne på teknologi fra Extreme Networks. Extreme Networks er en gammelkendt netværksleverandør, der for nylig har valgt at etablere kontor i Danmark igen.

VMwares infrastruktur bygger nu på teknologi fra Extreme Networks

Virtualiseringsmesteren over dem alle, VMware, har valgt at basere sin infrastruktur på Extreme Networks netværksløsninger, der er kendt blandt feinsmeckere. Den innovative netværksteknologi sikrer VMware imponerende ydelser på konvergeret datakommunikation og krævende applikationer.

VMware har nu færdigimplementeret Extreme Networks innovative enterprise, datacenter og metro ethernet netværksløsninger. Netværket består i dag af over 50.000 ethernetporte, der understøtter udviklingsafdelingerne, IT infrastrukturen, og de tusindvis af medarbejdere fordelt på mange geografiske lokationer. Al data styres nu af Extremes switchløsninger, og er en blanding af 10 Gigabit Ethernet, Gigabit Ethernet, og Fast Ethernet switche. Alle switche er baseret på Extremes XOS modulære operativsystem.

På grund af det fælles operativsystem og de mange features, kan VMware høste en lavere cost of ownership og øget produktivitet.

"Vi havde brug for et robust og effektivt netværk med masser af features til at håndtere vores data, virtuelle applikationer og IP telefoni. Dette opnåede vi med Extreme Networks, der hjalp os med at opnå maksimal tilgængelighed, så vi fortsat kan udvikle vores forretning. Med deres produkter og ekspertise har vi nu fået en infrastruktur i verdensklasse," forklarer den øverst ansvarlige for IT og udvikling i VMware, Drew Kramer.

VMware bruger Extreme Networks højtydende netværksløsninger, herunder BlackDiamond 8800, BlackDiamond 12000 modulære switche og Summit-seriens X450, X350 og X250 fixed switche. Disse switche håndterer den forretningskritiske information, lige fra kernen af netværket og helt ud til dets yderpunkter.

VMware skal kunne håndtere forretningskritisk data og produkttest-applikationer 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, uden at skulle bekymre sig om det underliggende netværk.

"Netværket er jo fundamentet for evolutionen indenfor virtualisering, og vi er stolte af at kunne hjælpe virtualiseringsmesteren over dem alle; VMware," siger den danske Business Development Director, Michael Appelby.
Flere af produkterne har vundet priser, bl.a. 'Datacenter Product of the Year' af Network Computing, og 'Infrastructure Product of the Year' af InfoWorld. Se gerne www.extremenetworks.com/about-extreme/awards.aspx

For mere information, kontakt venligst:
Michael Appelby, Business Development Director, tlf.: 41 65 84 34, mappelby@extremenetworks.com

Om Extreme Networks
Extreme Networks designer og leverer konvergeret ethernet netværks-infrastruktur, der støtter data, tale og video. Netværksløsningerne omfatter højtydende og skalerbare switch-løsninger til både faste og trådløse LAN, datacentre og serviceleverandører. Virksomheden har hovedsæde i USA, er børsnoteret og er repræsenteret i mere end 50 lande verden over.
Alle produkter og tjenester fra Extreme Networks bygger på en åben platform, hvilket er unikt i forhold til øvrige leverandører i branchen. Fordelen ved åbne platformsløsninger er, at kunderne altid får den bedst mulige adgang til og kontrol over samtlige tilpasninger og tjenester.

Relevant information

http://www.extremenetworks.com


Billeder


Pressekontakt


Firma

Extreme Networks
3585 Monroe Street
Santa Clara, CA 95051, Danmark

  33310012
  33310012

http://www.extremenetworks.com

Modtag nyheder fra Extreme Networks på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire