Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
20/04-07   -   Pressemeddelelse

Genskab dit klarsyn!

Alle mennesker er født med et klarsyn - evnen til at skabe balance mellem de to hjernehalvdele og udnytte energiernes kraft. De fleste af os lukker af naturlige årsager blot af for klarsynet igen, når barndommen ender og voksenlivet melder sig.

Vælger du at genskabe det senere i livet giver det en lang række af dejlige sidegevinster. Det fortæller Uffe Rasmussen, der mødtes med norske Deborah Borchgrevink ved en såkaldt tilfældighed i 1998. Det har nu ført til et bemærkelsesværdigt samarbejde...

VAR DET TILFÆLDIGT?

Hvad der for mange er overnaturligt eller mystisk - det er bare naturligt eller; energisprog, for Deborah og Uffe. De mødtes på en kongres for mentaltrænere fra hele verden og var de eneste fra Norden. Tilfældigvis så ringede Uffe til Deborah i 2002 og hun inviterede Uffe og hans kommende kone Birthe til Norge.

Samme år havde Uffe tilfældigvis mødt sin prinsesse fra Varde og blev gift året efter. Tilfældigvis fik de to et kursus Silva UltraMind ESP System i bryllupsgave. Det blev fortsættelsen på rigtig mange tilfældigheder som endte op med at han sammen med sin kone Birthe nu har sagt ja til at formidle kendskabet til dette mentaltræningsprogram i Danmark.

GENSKAB DIT NATURLIGE KLARSYN!

Silva UltraMind ESP System er et program som åbner en helt ny dimension. Træning i energisproget medfører bl.a. at du lærer at stå i din egen kraft og blive i den. Det åbner for at kunne tiltrække tilfældigheder i dit liv i et omfang, som tidligere kun har været kendt af ganske få. Deborah har trænet tusindvis af mennesker i Norge de sidste 5 år i at bruge deres naturlige klarsyn. Noget der for Deborah er helt naturligt:

"Det er jo bare et energisprog. At alt er energi - det var jo også Albert Einsteins konklusion i hans berømte ligning; E=M x C2," siger Deborah.

Silva UltraMind ESP System er et mentalt træningsprogram, som bygger på 55 års forskning og erfaringer fra USA og giver dig mulighed for:

- At tiltrække optimale løsninger på udfordringer der er vigtige for dig.

- At få større indflydelse på dit eget liv.

- At opløse evt. mønstre som bremser dig i at leve dit liv fuldt ud

GRATIS INTROFOREDRAG

Ønsker du at genskabe dit klarsyn med sidegevinster til følge for dit liv, så kan du gratis deltage i et introforedrag med Uffe Rasmussen i Esbjerg eller Odense på følgende dage:

Tirsdag den 24. april kl. 19.00 i Musikhuset i Esbjerg, 6700 Esbjerg og Tirsdag den 8. maj kl. 19.00 på Tietgenskolen, Tietgen International, Rugårdsvej 286, 5210 Odense NV

Der er ingen tilmelding.

Relevant information

http://www.silvaultramind.dk


Pressekontakt


Firma

Silva UltraMind Danmark
Buen 6
6000 Kolding, Danmark

  +45 70202985
  +45 70202985

http://www.silvaultramind.dk

Modtag nyheder fra Silva UltraMind Danmark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire