Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
22/03-16   -   Pressemeddelelse

AER 4G router serie fra Cradlepoint - til sikker udvidelse af virksomheders netværk

En kommunikations løsning med en kombination af faste linjer og hurtig 4G, automatisk failover også på 4G, kombineret med cloud baseret administration og en meget høj grad af sikkerhed, er det nye sort indenfor infrastruktur / netværks løsninger. Amerikanske Cradlepoint adresserer dette marked med deres nye AER serie af gateways, hvor man netop kombinerer fast net (adsl) / 4G og WiFi i en enhed.

Cradlepoint kendes fra sine fremragende 4G routere, som bruges i ministerbiler og servicebiler, som en robust 4G router med en stærk WiFi zone, der leverer en hurtig og sikker adgang til Internet og virksomhedens eget netværk.

Cradlepoints 4G løsninger bruges også til kontorer og butikker, som ønsker en pålidelig 4G forbindelse, der kan bruges til failover / backup af faste linjer, hvor de forbindes til virksomhedens switch / firewall og derved kan levere en 4G forbindelse, når den faste linje svigter.

Med AER serien ønsker Cradlepoint at kombinere denne pålidelighed og teknologi i en kombination hvor også den faste linje indgår og og retter blikke mod virksomheds markedet.

Målgruppen for AER serien er blandt andet virksomheder med filialer eller afdelingskontorer spredt ud på flere adresser. Med AER routerne kan man på en meget nem måde få et mere sikkert netværk, så man har adgang til alle virksomhedens resurser, også hvis man sidder placeret på adskilte fysiske adresser.

AER serien er relevant i miljøer hvor man ønsker en fast fiber linje kombineret med 4G. Derved kan man sikre sig ved nedbrud af kommunikation på den faste linje, idet enheden automatisk skifter til mobil nettet og tilbage igen, når den faste linje er re-etableret.

Er uheldet ude og en konfiguration eller andet vitalt beskadiges, kan man fra centralt hold servicere enheden ved at kalde op udefra og genetablere forbindelser, log on mv.

AER serien er også meget velegnet hvor der ønskes en hurtig, sikker kommunikation, som kan etableres på minutter istedet for dage, uger eller måneder. Det omfatter alle former for shop i shop, pop-up shops og ny etableringer, idet man kan få en hurtig kommunikation op at stå på få minutter via 4G og så senere koble fiberforbindelsen til, når den er etableret 4 uger efter. Alt sammen uden og gå på kompromis med sikkerhed og adgang til alle resurser.

Kædebutikker kan operere med et spejlet image på AER routeren, så den kan sendes ud til den nye butik og tilsluttes strøm, hvorefter kædens IT ansvarlige fra centralt hold, kan oprette brugere og rettigheder efter behov, i skyen.

Events som udstillinger, møder, konferencer og andre forum, hvor en virksomhed eller uddannelses institution, ønsker at publikum skal have bedst mulig kommunikation med en høj grad af sikkerhed er også oplagt til brug af AER serien. Den sættes op på et øjeblik, forbindes til institutionens netværk og på den måde kan medarbejder benytte normal logon og arbejde som sad de på kontoret.

AER serien er lagervare og kan bestilles via Atea, Supporters og andre forhandlere af netværks udstyr.

Kontakt os hvis du ønsker hjælp til at finde ud af om AER serien er noget for din virksomhed.

Relevant information

Få et overblik over AER 1600, 2100 og 3100 her
https://cradlepoint.com/content/aer-routers

AER brochure

Billeder


Pressekontakt

Ib Brønnum
CEO
  +45 44 50 36 50
  +45 26 30 37 02

Firma

Daimler Scandinavia ApS
Tinghøjvej 5
3650 Ølstykke, Danmark

  44 50 36 50
  44 50 36 50

http://www.daimler.dk

Modtag nyheder fra Daimler Scandinavia ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire