Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
04/09-08   -   Pressemeddelelse

Fynsk motorkører får ny chance i Le Mans

Den fynske motorkører Michael Outzen får nu igen chancen for at køre en afdeling i Le Mans-series.

Den 26-årige DTC-specialist fra Ringe er blevet inviteret af James Watt Automotive
til at køre i en Aston Martin V8 Vantage, når en række af Europas bedste GT2-kørere slipper hestekræfterne løs ved den sidste afdeling af touren på Silverstone-banen ved Oxford i England i weekenden den 13. og 14. september.

- Det er naturligvis en vild drøm, der går i opfyldelse, og min ambition er at slutte i Top3. Vi har et stærkt hold, og raceren er både blevet hurtigere og bedre. Så hvis vi undgår defekt er en topplacering absolut ikke urealistisk. Under alle omstændigheder er det en vigtig erfaring, jeg kan tage med mig, når jeg forhåbentlig får et sæde i 24-timers Le Mans næste år, siger den 26-årige Michael Outzen.

Defekt kostede premiere
Tidligere på året stillede Michael Outzen også op i en Aston Martin i Le Mans-series i Barcelona. Men motoren røg under warm-up, og Outzen fik aldrig lejlighed til at vise sine evner i selve løbet. Under træningen kørte han dog lige op med teamets førstekører, Allan van der Merve, med hastigheder på op til 270 km/t på langsiderne.

- I betragtning af, at det var første gang, at jeg sad i en GT2-bil, gik det fantastisk godt, så godt at Aston Martin nu har valgt at tage mig med til England. Det er naturligvis en fantastisk chance for at vise, hvad jeg kan i et internationalt felt. Med al respekt for den nationale serie, så er det svært at skaffe sponsorer og få opmærksomhed, når man kun er kendt i Danmark - også selvom jeg siger, at jeg kører hurtigere end Jan Magnusson. Derfor er det afgørende for mine muligheder i 24-timers Le Mans at gøre et godt indtryk på Silverstone, så jeg kan få et fornuftigt sæde næste år, siger Michael Outzen.

Toppen i Danmark
Michael Outzen kører til daglig i eliteklassen på dansk grund, DTC, Danish Touringcar Championship for Perfection Racing/Chevrolet Motorsport Danmark mod erfarne kørere som Jason Watt og Jan Magnussen. Michael Outzen ligger i øjeblikket på 2.pladsen i den samlede stilling, kun ni point efter Jan Magnusson.

Relevant information

http://www.michaeloutzen.com/web421.asp


Billeder


Pressekontakt


Firma

EG Team Online A/S
Edisonsvej 2
5000 Odense C, Danmark

  66 17 73 13
  66 17 73 13

http://www.teamonline.dk

Modtag nyheder fra EG Team Online A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire