Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
19/09-14   -   Pressemeddelelse

Meet the Locals på vej til hele Danmark



Tre nye samarbejdspartnere er første skridt til at gøre turismevirksomheden Meet the Locals landsdækkende. Ny hjemmeside og større satsning på busture

Turismevirksomheden Meet the Locals vokser og breder sig. Nu er det ikke længere kun Sydfyn, der leverer spændende oplevelser med lokale via meetthelocals.dk. Tre nye samarbejdspartnere sørger for, at også Lillebæltområdet, Københavns indre by og Amager er dækket. Og flere søges. Virksomheden har desuden øget satsningen på oplevelser til større grupper som busselskaber, konferencegæster og foreninger. Og investeret i ny, intuitiv og visuelt appellerende hjemmeside.
Et af de nye områder, der nu dækkes, er Lillebæltområdet:
"Verena Obertopp Knudsen er virksomhedens nye partner i Fredericia- Kolding-området . Hun vil koordinere og organisere oplevelser i den jyske del af Lillebælt-området. I fremtiden vil turister kunne sidde til bords med lokale østjyder, få private rundvisninger på Fredericia Vold, komme til vinsmagning hos lokale vinproducenter og meget andet", fortæller indehaveren af Meet the Locals, etnolog, ph.d. Karen Elberg, Svendborg.

Lystfiskeri og gourmetmad
Allerede dette efterår kan turister komme ud at fiske med den passionerede fritidsfisker Peter på hans båd i Lillebælt. Peter møder sine gæster med frisk kaffe på kanden, og så er det ellers af sted ud på Lillebælt med pilkestængerne efter torsk og havørred. Hvis turen er booket med frokost, lægges der til ved Fænø Kalv, hvor Peter serverer gourmetmiddag med øens råvarer!
Verena har studeret turisme i både Danmark, Australien og England og lægger vægt på, at turismen udvikles ansvarligt. Verena har tillige en praktisk baggrund i turistbranchen, senest har hun haft med sommerhusudlejning at gøre, men har også kortvarigt været ansat på Fredericia Turistbureau. Verena er født og opvokset i Hamborg og vil ikke mindst lægge vægt på at opdyrke det tyske marked", tilføjer Karen Elberg.

Skæve oplevelser i København
I København leverer de to nye partnere og ligeledes meget erfarne turistaktører Britt Herrmann og Henriette Jacobsen oplevelser, hvor turister bliver guidet til steder, man ikke lige umiddelbart tænker på at komme - lidt skæve oplevelser, så at sige.
"For eksempel kan de tilbyde en guidet tur Sydhavnen rundt og en cykeltur i Københavns nye bydel Ørestaden. Ørestaden bliver også kaldt arkitekternes legeplads, fordi det er kendetegnet ved moderne og utraditionelt byggeri. Gæsterne ser blandt andet VM-Bjerget og 8-Tallet, der er prisbelønnet som verdens bedste boligbyggeri og tegnet af berømte Bjarke Ingels.
"Og ikke mindst byder turen på en fantastisk udsigt fra Hotel Bella Skys 23. etage", fortæller Karen Elberg.
På turen rundt om Sydhavnen opleves kontrasterne mellem gammelt og nyt, mellem stilrent og broget, hvor man blandt andet kommer gennem Ballonparken og Nokken. Henriette og Britt er begge uddannede turistførere, henholdsvis historiker og cand.merc. og har mange års erfaring som selvstændige turistaktører.

Søger flere partnere
Indehaveren af Meet The Locals, etnolog, ph.d. Karen Elberg, står selv for Meet the Locals på Fyn og har i år flere nye produkter på paletten: En dagstur til den enestående sydfynske ø Strynø, en tur til Nordlangeland med fokus på øens spændende militærhistorie og en udviklende, velsmagende og kulturhistorisk eftermiddag på Svendborgs gamle værftsarealer i samarbejde med kunstneren og møbeldesigneren Bente Hovendal.
Selv om Karen Elberg nu har fået tre nye samarbejdspartnere, er der plads til mange flere landet over.
Den nye hjemmeside meetthelocals.dk har i øvrigt høstet megen ros for sit indbydende design som Courage Design står for og en simpel og forståelig funktionalitet, som Design'R'us har leveret.

###

Billedtekster:
1.
Karen Elberg, indehaver af turismevirksomheden MeetTheLocals.dk, har udvidet med partnere i København, på Amager og i Kolding-Fredericia-området. Ny hjemmeside har hun også investeret i.

2.
Britt Herrmann, ny partner i MeetTheLocals.dk i indre København og på Amager.

3.
Henriette Kragh Jacobsen, ny partner i MeetTheLocals.dk i indre København og på Amager.

4.
Verena Obertopp Knudsen, ny partner i MeetTheLocals i Fredericia og Kolding-området.

5.
Et af de nye produkter hos MeetTheLocals.dk er en cykeltur på Sydhavnen og Bryggen i København.

6.
Et af de nye produkter hos MeetTheLocals.dk er en fisketur på Lillebælt med efterfølgende gourmetmiddag.

7.
Et af de nye produkter hos MeetTheLocals.dk er en militærhistorisk tur på Nordlangeland.

Kontakt vedrørende denne pressemeddelelse:

Karen Elberg, indehaver
Tlf. 61 60 11 03
Email: info@meetthelocals.dk

Verena Obertopp Knudsen, MeetTheLocals Fredericia-Kolding
Tlf.: 28 12 02 22
Email: verena@meetthelocals.dk

Henriette Kragh Jacobsen, MeetTheLocals indre by København og Amager:
Tlf. 20 21 60 44
Email: henriette@meetthelocals.dk

Britt Herrmann, MeetTheLocals indre by København og Amager:
Tlf.: 23 74 05 77
Email: britt@meetthelocals.dk

Relevant information

Meet the Locals
http://meetthelocals.dk



Billeder


Pressekontakt

Karen Elberg
Indehaver
  61601103
  61601103
Henriette Kragh Jacobsen
Meet the Locals, København og Amager
  20 21 60 44
  20 21 60 44
Verena Obertopp Knudsen
Meet the Locals, Fredericia og Kolding
  28 12 02 22
  28 12 02 22
Britt Herrmann
Meet the Locals, København og Amager
  23 74 05 77
  23 74 05 77

Firma

Meet the Locals
Frederiksgade 17, 1.
5700 Svendborg, Danmark

  +45 61 60 11 03
  +45 61 60 11 03

http://www.meetthelocals.dk

Modtag nyheder fra Meet the Locals på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire