Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
30/09-16   -   Pressemeddelelse

Når emhætten bliver et kunstværk



Emhætten er en af køkkenets vigtigste elementer - til opsugning af mados og damp fra madlavning, så det ikke spredes til resten af huset. Men hvem siger, at en emhætte behøver være kedelig og traditionel?

Tjek lige den nye Precious emhætte fra Witt i farven matsort; et designelement til det moderne køkken - fuldstændig i tråd med klassisk, skandinavisk, minimalistisk stil.

Et fedt designelement i dit køkken?

Den nordiske stil er kendetegnet ved rene linjer, rolige farver, naturmaterialer, rustik atmosfære - og med fokus på kvalitet, funktion og æstetik, der tilsammen giver det afstemte udtryk, som vi nordboere elsker så højt! Og som resten af verden nu også har fået øjnene op for.

Precious emhætten fra Witt i matsort rammer den nordiske stil spot-on. Materialet er håndstøbt keramik, som er et nyt materiale til produktion af emhætter. Designet i Danmark og håndlavet i Italien efter en langsommelig og ekstra omhyggelig proces af passionerede håndværkere i den lille italienske landsby Deruta, der har været kendt for keramikhåndværk siden 1290. Emhætten er frithængende og beregnet til ø-køkkenet.

For et lille års tid siden lancerede Witt Precious i farverne kobber, messing, sølv og hvid. Og der er ingen tvivl om, at skandinaverne har taget Precious til sig. Denne matsorte variant forventer Witt sig en del af.

"Denne nye udgave af Precious rammer lige ind den hotteste køkkentrend pt, nemlig matsort. Så vi er slet ikke i tvivl om, at den bliver en kæmpe succes", siger Jonas Nielsen-Grøn, Sales

Relevant information

For yderligere information:
http://www.witt.dk/Witt2/Witt_emhaetter/OE-emhaetter/Precious_Matte_Black_-_2


Billeder


Pressekontakt

Anders Rosenkrans Gjedsted
Sales Director
  +45 70252323

Firma

Witt A/S
Gødstrup Søvej 9
DK-7400 Herning, Danmark

  +45 70 25 23 23

www.witt.dk

Modtag nyheder fra Witt - Danmark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire