Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
16/08-17   -   Pressemeddelelse

Ny bog: Voodoo og vuffelivov



Dansk musiker ramt af voodoo-forbandelse under koncert ...

Guitaristen B-Joe spiller til daglig i Michael Hardinger Band - et orkester, der løfter arven fra nationalorkestret Shu-bi-dua med numre som "Hvalborg" og "Vuffelivov". Under en sommerturné var der dog ikke mere "jordbær for sjov", da B-Joe midt under koncert pludselig måtte forlade scenen med et alvorligt ildebefindende. Efterfølgende blev han undersøgt og fik en alvorlig diagnose.

B-Joe er den dag i dag overbevist om, at han blev ramt af en voodoo-forbandelse - en straf for at have leget med mørkets kræfter. Under en forudgående rejse til blues-musikkens vugge i Mississippi havde han deltaget i voodoo-ritualer, blandt andet med det formål at fremstille en mojo - en amulet, der siges at give magiske evner til ejeren. I B-Joes tilfælde en musikalsk magi, der ikke var til at tage fejl af. Der skulle da også en portion hvid magi - og et ritual på Assistens Kirkegård - til, før B-Joe lige så uforklarligt og mirakuløst var helbredt fra den ene dag til den anden.

Hele den historie danner grundlag for B-Joe's nye roman KORSVEJEN, en fortælling om musik og mørk magi - og altså om en mojo fra Mississippi.
B-Joe fortæller om sammenhængen mellem hvid og sort magi: "For mig er det to sider af samme sag. Folk bliver tit overraskede over at høre, at f.eks. voodoo ikke grundlæggende er sort magi. Sagen er, at hvis man er stand til - på magisk eller anden vis - at helbrede eller i det hele taget skabe en positiv forandring - så er man selvfølgelig også i stand til at gøre det modsatte."

Om sine erfaringer med magi fortæller B-Joe afslutningsvis: "Når jeg taler om magi, så taler jeg om dét, der har virket- og virker - for mig." Og voodoo virker tilsyneladende - og ikke bare "for sjov".

Korsvejen // B-Joe
TURBINE 2017 // ISBN: 978-87-406-1672-9 // 261 sider // Vejl. pris 249,95 kr.


Relevant information

Køb bogen her
http://www.turbineforlaget.dk/shop/skoenlitteratur/skoenlitteratur/httpwwwturbineforlagetdkshopskoenlitteraturskoenlitteraturkorsvejen/


Billeder


Pressekontakt

Marie Jensby
PR og kommunikation
  +45 86 12 79 16

Firma

Forlaget Turbine
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Århus C, Danmark

  +45 86 12 79 16

http://www.turbine.dk

Modtag nyheder fra Forlaget Turbine på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire