Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
22/02-17   -   Pressemeddelelse

Sukkulenter



Sukkulenter er perfekte stueplanter: De stiller ikke høje krav til pasning, de findes i et væld af arter og sorter, og de passer ind i enhver indretning. Sukkulenter giver viden om pasning, formering og populære arter, men det stopper ikke her ...

Denne bog om sukkulenter giver nemlig læseren mere end 35 idéer til, hvordan de sprøde planter kan bruges på helt nye - og meget trendy - måder!

Ud over at vise, at man kan bru-ge nærmest hvad som helst som "urtepotte", så får læseren vejledning i at lave et sukkulent-terrarium, en såkaldt kokedame (en slags hængende mosbold med sukkulent i), en smuk sukkulentkrans, et sjovt fuglehus med levende sukkulenttag, sukkulentsmykker og -hårpynt samt årstidsbestemte sammenplantninger med sukkulenter og meget, meget mere.

Der er altså projekter for enhver, som har lidt kreativt blod i årerne: til sommer og vinter, ude og inde, hverdag og fest.

Bogen udkommer 22. februar 2017.

Sukkulenter // Tawni Daigle. // På dansk ved: Gitte og Pia Sloth Poulsen.
ISBN: 978-87-406-1197-7 // 208 sider // Vejledende pris: 249,95 kr.


Relevant information

Køb bogen her
http://www.turbineforlaget.dk/shop/haveboeger/haveboeger/sukkulenter/


Billeder


Pressekontakt

Marie Jensby
PR og kommunikation
  +45 86 12 79 16

Firma

Forlaget Turbine
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Århus C, Danmark

  +45 86 12 79 16

http://www.turbine.dk

Modtag nyheder fra Forlaget Turbine på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire