Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
05/12-16   -   Pressemeddelelse

Polle Frø



Polle Frø gemmer sig på toilettet og venter på, at klokken skal ringe ind til time - og han frygter, når den ringer ud igen.

Så står Polles plageånd nemlig klar med trusler om buksevand og det, der er værre. Polle Frø er rædselsslagen for tudsen Oluf, men Polles søster siger, at han bliver nødt til at tage kampen op. Rystende tager Polle mod til sig, og da han først får sagt fra, viser det sig, at alle de andre frøer bakker Polle Frø op.

En skøn billedbog om at sige fra over for mobning. Et problem, som alt for mange børn kender til i dagens Danmark. Men selv om emnet er alvorligt og skal tages seriøst, så bliver det ikke tungt i fortællingen om Polle Frø. Med morsomme og farverige illustrationer formår forfatter og tegner Sten Platz, at give et enkelt, men godt, råd til alle børn, der bliver mobbet.
Sten Platz står bag flere billedbøger, bl.a. "Den lille krokodille, der fik tandpine", der tidligere er udkommet på TURBINE.


Bogen udkommer d. 30. november 2016

Polle Frø // Sten Platz // ISBN: 978-87-406-1346-9 // 48 sider // Vejl. pris 269,95 kr.


Relevant information

Køb bogen her
http://www.turbineforlaget.dk/shop/boerneboeger/billedboeger/polle-froe/


Billeder


Pressekontakt

Marie Jensby
PR og kommunikation
  +45 86 12 79 16

Firma

Forlaget Turbine
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Århus C, Danmark

  +45 86 12 79 16

http://www.turbine.dk

Modtag nyheder fra Forlaget Turbine på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire