Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
23/05-16   -   Pressemeddelelse

Tidløs drømmeduo rammer Fredagsrock

Lyden af et ganske særligt venskab vil sprede sig i Tivoli, når de to danske musiklegender Poul Krebs og Michael Falch for første gang indtager Plænen under kunstnernavnet KrebsFalch. Med sig har de et musikalsk dream team, som består af nøje udvalgte musikere. Det er derfor et toptunet orkester, der går på scenen til den sidste Fredagsrock i maj.

KrebsFalch spiller på Plænen, fredag den 27. maj kl. 22.00

"Langtidsholdbar drømmeduo." Sådan lød overskriften i Fyens Stiftstidendes seks-stjernede koncertanmeldelse af KrebsFalch i forsommeren 2015. Siden har de spillet for udsolgte sale landet over, og nu er turen kommet til Tivoli. De erfarne herrer har før gæstet Plænen hver for sig - men nu skal de for første gang optræde sammen til Fredagsrock.

Michael Falch om sit forhold til Fredagsrock:
"Jeg var på programmet til den allerførste Fredagsrock-sæson tilbage i 1997, og både Poul og jeg har været her hver for sig - og vi har gæstet hinanden nogle gange. Den scene lige netop dét sted er efter min smag noget af det mest kriblende, man kan opleve som scenekunstner. Når mørket sænker sig, og alt Tivoli-lyset begynder at blinke, og titusinder af mennesker mødes på Plænen - uha, det er noget, man kan man mærke! Og hvis vi så får lov at skrue en lillebitte bønne op for lyden, så fås det ikke større i Danmark. "

Poul Krebs om fredagens koncert:
"Vi har stået på den scene hver for sig og i enkelte sange været gæster hos hinanden gennem årene! Nu kommer vi sammen med det helt store hold bag os og hinandens sange i rygsækken, og hvis det ikke ligefrem bliver snestorm, så findes der ikke en smukkere scene at starte sommeren på!"


Musikalsk dream team
Med albummet Tomandshånd cementerer Poul Krebs og Michael Falch det samarbejde de allerede med stor succes har givet smagsprøver på ved flere lejligheder. De har ofte optrådt med akustiske duo-koncerter samt gæstet hinandens koncerter gennem årene. Under navnet KrebsFalch har de håndplukket et nyt fælles orkester, som sætter lydrammen om deres unikke musikalske venskab. Orkestret består af et nøje udvalgt dream team af musikere, som alle har spillet flere gange med både Poul Krebs og Michael Falch. Der er derfor en helt særlig oplevelse i vente, når to af dansk musiks "grand old men" hilser Fredagsrock-publikummet velkommen.

Om KrebsFalch
Samarbejdet mellem Poul Krebs og Michael Falch startede i 1995, hvor de, sammen med Steffen Brandt, optrådte under navnet De Tre Tenorer. Siden har Michael Falch og Poul Krebs været jævnlige gæster ved hinandens koncerter - og har været på flere totalt udsolgte turneer som akustisk duo. I november 2015 udkom deres første fælles album (Tomandshånd) under navnet KrebsFalch.

Som solister er både Poul Krebs og Michael Falch stadig blandt landets mest populære og deres tre respektive albumudgivelser i 2014 var alle blandt årets 30 mest solgte albums i Danmark.

FREDAGSROCK 2016
27. maj: KrebsFalch
3. juni: Tiësto (NL)
10. juni: Teitur (FO) + Ásgeir (IS)
17. juni: Saybia
24. juni: Zara Larsson (S)
1. juli: Djämes Braun + Nabiha
8. juli: Kim Larsen
15. juli: Air (F)
22. juli: Oh Land
29. juli: Scarlet Pleasure + Patrick Dorgan
5. august: Turboweekend + Michael Simpson
12. august: Haim (US)
19. august: Christopher
26. august: Aura + Dúné
2. september: Magtens Korridorer feat. Østkyst Hustlers
9. september: Dizzy Mizz Lizzy
16. september: The Minds of 99 + Julias Moon
23. september: S!vas + Gilli + MellemFingaMuzik
Læs mere på: www.fredagsrock.dk


Musikugen
I Tivoli er der musik alle ugens dage. Hver ugedag har sin egen faste musikkategori, så der er noget for en hver smag. Læs mere om de enkelte arrangementer på www.tivoli.dk. Den kommende musikuge ser ud som følger:

23/05
19.00: MundoMandag, The Great Malarkey (UK) (Harmoni Pavillonen)

24/05
17.00 & 19.00: TirsdagsToner, Trine Pallesen (Plænen) / Peter Fuglsang (Harmoni Pavillonen)

25/05
19:00: OnsdagsJazz, Peter Fuglsang (Harmoni Pavillonen)

26/05
19.00: Pop-upTorsdag, Lighthouse X (Harmoni Pavillonen)

27/05
22.00: Fredagsrock, KrebsFalch (Plænen)

28/05
------ ---------

29/05
14:00: SøndagsHistorien, Kalle B m. Pippelipop (Harmoni Pavillonen)

Fredagsrock afvikles i perioden fra 15. april og frem til den 23. september
Alle koncerter begynder kl. 22:00 og er gratis for Tivolis gæster. Med et Tivoli Årskort, som giver fri adgang til Tivoli, bliver prisen 12,50 kr. pr. koncert. Der er gode tilbud i barerne mellem kl. 19:00 og 20:00.
Entré til Tivoli indtil kl. 20:00 koster 100 kr./højsæson 110 kr. - efter kl. 20:00 koster det 150 kr. Et Tivoli Årskort koster 300 kr. Følg Fredagsrock på Facebook, Instagram, Twitter, Tivoli TV og fredagsrock.dk.
Gode kulturoplevelser koster penge. Derfor er Tivoli særligt glad for, at Royal Beer igen i år har valgt at støtte Fredagsrock.

Pressekontakt

Torben Plank
Pressechef
  +45 33 75 04 40
  +45 22 23 74 40

Firma

Tivoli A/S
Vesterbrogade 3
1630 København V, Danmark

  +45 22 23 74 40
  +45 22 23 74 40

http://www.tivoli.dk/

Modtag nyheder fra Tivoli A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire