Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
21/07-14   -   Pressemeddelelse

Flere og flere lejer en bil på ferierejsen

Danskerne er blevet mere selvstændige på ferierejsen. Det ses for eksempel både på et støt fald i antallet af personer, der vælger at benytte den traditionelle, personlige guideservice på feriemålene, og i en kraftig stigning i antallet af kunder, der lejer en bil i en eller flere dage under ferien. Enten gennem rejsearrangøren, eller ved selv at kontakte et udlejningsselskab på feriemålet. Det oplever Danmarks største rejsearrangør, Star Tour.

- På kun to år har Star Tour og vores nordiske søsterselskaber oplevet en stigning på 21 % i indtjeningen på forudbestilte lejebiler, og det skyldes alene, at flere lejer en bil i ferien. Det er blevet reglen mere end undtagelsen, at man tager på egne eventyr og oplevelser i egen bil på ferien, selvom mange også vælger en eller flere arrangerede udflugter med deres rejsearrangør, fortæller Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Tendensen hænger også sammen med, at det er blevet langt nemmere, mere overskueligt og sikkert at leje en bil, når man f.eks. er på ferie ved Middelhavet eller Kanarieøerne. Det er dog ikke alle steder, Star Tour anbefaler leje af biler - i Thailand er det for eksempel ikke noget, Star Tour hverken tilbyder eller anbefaler, alene pga. trafiksikkerheden.

Blandt Star Tours kunder er tendensen generelt, at man er langt mere selvstændig og selvhjulpen på ferien, end for blot fem år siden. Smartphones, WiFi og tablets gør det nemt for kunden at tjekke restaurantudbuddet, finde vej og anbefalinger fra andre rejsende døgnet rundt.

- Vores 24/7 sms og e-mail guide service er blevet voldsomt populær, og det er her, vi opruster i forhold til den gammeldags, traditionelle guideservice, hvor folk tropper op på et kontor på bestemte tidspunkter. Tiden er løbet fra den form for service, selvom vi selvfølgelig stadig tilbyder personlig service også, siger Stig Elling.

Pressekontakt


Firma

Star Tour A/S
Gl. Køge Landevej 22
2500 Valby, Danmark

  33 47 90 00
  20 90 24 13

http://www.startour.dk

Modtag nyheder fra Star Tour A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire