Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
20/12-10   -   Pressemeddelelse

Solar-koncernen udvider direktionen

Solar A/S med hovedsæde i Kolding styrker den øverste ledelse, idet Corporate Finance Director Michael H. Jeppesen indtræder i direktionen per 1. januar 2011 med titel af Group CFO.

Direktionen består herefter af Group CEO Flemming H. Tomdrup og Group CFO Michael H. Jeppesen.

- Jeg er glad for at få Michael H. Jeppesen med ind i koncerndirektionen. Vi kører i forvejen et godt parløb, så det virker helt naturligt, pointerer koncernchef Flemming H. Tomdrup.

Michael H. Jeppesen, 44 år, har været ansat hos Solar siden 2000, først som chefcontroller, siden som koncernøkonomichef, inden han i maj 2006 blev udnævnt til koncernøkonomidirektør og medlem af fagdirektionen. Michael H. Jeppesen er uddannet cand.merc.aud. og har en baggrund som statsautoriseret revisor. Han har siden suppleret sin uddannelse med en eMBA samt efteruddannelse fra bl.a. IMD i Schweiz.

Solar-koncernen arbejder strategisk på at styrke indtjeningen og sikre sig en position som den førende tekniske grossist ved at udvide produktsortiment og teknisk kompetence inden for el-, vvs- og ventilationsprodukter på de fire hovedmarkeder Danmark, Holland, Sverige og Norge. For 2011 forventer koncernen en omsætning i intervallet kr. 10,6 mia. (€ 1.420 mio.) til kr. 10,9 mia. (€ 1.460 mio.).

Solar har en klar vækststrategi og ønsker at vokse både gennem organisk vækst og via opkøb. Koncernen arbejder med fælles processer og systemer samt en forretningsmodel, der gør det smidigt at integrere nye selskaber og medarbejdere.

Koncernchef/Group CEO Flemming H. Tomdrup træffes på mobil 4034 2900 for yderligere kommentarer.

Koncernøkonomidirektør/Group CFO Michael H. Jeppesen træffes på mobil 4034 2819.

Corporate IR & Communications Manager Charlotte Risskov Kræfting træffes på mobil 4034 2908.


Relevant information

http://www.solar.eu


Pressekontakt


Firma

Solar A/S
Industrivej Vest 43
6600 Vejen, Danmark

  79 30 00 00

http://www.solar.eu

Modtag nyheder fra Solar A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire