Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
15/06-15   -   Pressemeddelelse

Sixt Biludlejning vil fortsat være bedst i København og har åbnet ny station på prime location i København K

Nu bliver det nemt at leje billige kvalitetsbiler i alle størrelser i København K. Sixt Biludlejning fortsætter med speederen i bund i København og har slået dørene op til en helt ny København down-town station i lokalerne hos Car Concierge - kendt for professionel bilrengøring og bilservice. Adressen er Dr. Tværgade 4, 1302 København K og er en prime location for kunder i indre København.

Stationen har fokus på absolut convenience og nem tilgængelighed med 24-7 returnering. Det nye skud på Sixt-stammen vil også servicere de omkringliggende virksomheder og hoteller med kvalitetsbiler til konkurrencedygtige priser. I lokalerne hos Car Concierge bydes der på loungestemning, og du kan f.eks. leje en Sixt-varevogn og samtidig få din private bil professionelt rengjort hos Car Concierge.

Sixt er de seneste 2 år vokset med 30 %, og Danmarkskortet er blevet mere og mere orange.
Sixt omsatte sidste år for 150 mio. kr. på det danske marked og fik et overskud på 8,6 mio. kr.
Adm. Direktør hos Sixt, Philip Schack, udtaler: "Sixt blæser til kamp - ikke kun på prime locations, men også ved at tilbyde kunderne topkvalitet og gennemskuelige lejekontrakter. Vi vil fortsat være bedst i København, og København K-stationen er den mest centrale billejestation i indre København. Billige lejebiler skal være lige så nemt tilgængelige som den offentlige transport i indre København. Og det slår vi et slag for med denne nye station på en absolut prime location."

Sixt København K (hos Car Concierge), Dr. Tværgade 4, 1302 København K

Sixt er en international udbyder af mobilitetsløsninger af høj kvalitet. "Feel the motion" - Sixts motto - er udbredt i mere end 100 lande verden over. Kunder har adgang til mere end 175.000 biler ved cirka 4.000 udlejningskontorer samlet under Sixts brand. Sixt kan præsentere en flåde med alt fra elbiler, stationcars og varevogne til luksus- og sportsvogne.

Relevant information



Billeder


Pressekontakt


Firma

Sixt Biludlejning Danmark A/S
Kystvejen 42
2770 Kastrup, Danmark

  +45 32 48 11 00
  +45 42 20 06 01

http://www.sixt.dk

Modtag nyheder fra Sixt Biludlejning Danmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire