Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
07/05-14   -   Pressemeddelelse

Bilferie og forretningsrejse i luksusklassen



Sixt føjer Maserati og Tesla til sin udlejningsflåde i Europa. Sixt rent a car's tyske afdeling satsede sidste år med succes på superbilen Aston Martin. Nu følger Sixt Schweitz trop med Maserati, mens Sixt Finland føjer el-bilen Tesla til den eksklusive del af flåden. Dermed er endnu to eksklusive bilmærker nu en del af Sixt's voksende premium flåde i Europa.

Syvcifrede priser og afgifter afliver for de fleste drømmen om en Maserati eller en Tesla i garagen. Nu kan du hos Sixt i Schweitz og i Finland, hvad enten du er på ferie eller på forretningsrejse, udleve drømmen om VIP-biler i millionklassen.

Sixt er et af de store internationale biludlejningsselskaber, der har flest biler i luksusklassen, og de sidste skud på stammen er ingen undtagelse. Der er tale om modellerne Maserati Quattroporte S Q4 (købspris i Danmark: fra 2.350.000 kr), Maserati GranCabrio Sport S (købspris i Danmark fra: 3.022.000 kr samt Tesla S.

Du kan leje en Maserati fra stationer i Zurich, Geneve og Lugano til en frapris på 3821,- kroner per dag. Finland har allerede oplevet stor efterspørgsel på luksus-elbilen Tesla S, og pt er der kun omkring 10 Tesla-biler registreret i landet. Lejeprisen for en Tesla S fra 1456,- kroner per dag. Bilerne udlejes således på dagsbasis fra udvalgte Sixt-kontorer til priser, der gør en bilferie eller en forretningsrejse i luksusklassen mulig - også for helt almindelige dødelige.
Find mere information om Sixt Biludlejning på www.sixt.dk

FAKTA:
Sixt rent a car er et af verdens største biludlejningsselskaber og har i år 10 års jubilæum i Danmark.

Billeder


Pressekontakt


Firma

Sixt Biludlejning Danmark A/S
Kystvejen 42
2770 Kastrup, Danmark

  +45 32 48 11 00
  +45 42 20 06 01

http://www.sixt.dk

Modtag nyheder fra Sixt Biludlejning Danmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire