Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
25/07-14   -   Pressemeddelelse

550 kr. mindre om måneden for et fastforrentet lån

Den effektive rente inkl. bidrag på nye lån med fast rente er faldet med 0,7 pct.point siden årsskiftet og er i dag 3,59 pct. Det viser dagens tal fra Nationalbankens rentestatistik for juni 2014.

Den effektive rente på nye fastforrentede lån er faldet med omkring 0,7 pct.point siden årsskiftet, og er nu 3,59 pct. Til sammenligning er renten på et F1-lån 1,14 pct. stort set på samme niveau som ved årsskiftet.

"Renterne er faldet siden årsskiftet og har banket ydelsen ned på lån med fast rente. I dag betaler nye boligejere 550 kr. mindre om måneden for et fastforrentet lån i forhold til for et halvt år siden. De lavere renter betyder, at nye boligejere har endnu mere luft i budgettet end tidligere. Den årlige besparelse giver fx en familie mulighed for at spise ude lidt oftere eller spare lidt ekstra op," siger Ane Arnth Jensen, direktør i Realkreditrådet.

Den gennemsnitlige rente på F5-lån er også faldet fra 2,15 pct. til 1,76 pct. siden årsskiftet.

Den effektive rente inkl. bidrag er et vægtet gennemsnit af de effektive renter inkl. bidrag på alle lån optaget realkreditinstitutter.


Pressekontakt

Ane Arnth Jensen
Direktør
  +45 33 12 48 11

Firma

Finans Danmark
Amaliegade 7
1256 København K, Danmark

  33 12 48 11

http://www.finansdanmark.dk

Modtag nyheder fra Finans Danmark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire