Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
13/06-17   -   Pressemeddelelse

Danmark på Cykel - Cykelguider og Cykelkort over Sjælland, Cykelkort over Danmark med detaljeret Københavnskort og Turistkort over Danmark med Margueritruten detaljeret bykort



Nordisk Korthandel har i år udgivet 2 Cykelguider og Cykelkort over Sjælland, et cykelkort over hele Danmark med detaljeret Københavnskort og et handy turistkort over hele Danmark med Margueritruten og detaljeret bykort.

Nordisk Korthandel har i år udgivet 2 Cykelguider og Cykelkort over Sjælland, et cykelkort over hele Danmark med detaljeret Københavnskort og et handy turistkort over hele Danmark med Margueritruten og detaljeret bykort.

Nye Cykelkort over Nordlige og Sydlige Sjælland
Det er "in" at cykle, så de to cykelkort over Sjælland blev udsolgt sidste år, og derfor har vi trykt nye oplag, hvor vi i år, udover de nationale cykelruter, regionale cykelruter og lokale cykelruter (inkl. panoramaruter), som noget nyt har lagt cykelstier og teltpladser ind på kortene. Den grundlæggende data er selvfølgelig også opdateret så de nyeste vejdata fra 2017 er kommet med.
Kortene er trykt på det slidstærke og vandfaste materiale Polyart og indholdsfortegnelse samt tekst er på Dansk, Engelsk og Tysk.

Danmark 1:500.000 og Storkøbenhavn 1:35:000 i ét kort
Udover det, har vi udgivet et cykelkort over Danmark (inkl. et detaljeret cykelkort Storkøbenhavn med cykelruter og cykelstier i målestok 1:35:000).
Kortet er et planlægningskort, til dem der vil tage en større cykeltur rundt i hele Danmark eller et godt begynderkort til dem der gerne vil starte deres cykel-eventyr med en mindre tur rundt i Københavnsområdet. Da kortet er på 3 sprog (Dansk, Engelsk og Tysk) er det også glimrende til turister der vil besøge Danmark eller er i København nogle dage og vil se sig omkring på to hjul. Kortet er trykt på det slidstærke og vandfaste materiale Polyart.

Cykelguider til Nordlige og Sydlige Sjælland
Jens Erik Larsen, Foreningen Frie Fugle, som er forfatter til cykelguiderne, har har mange års erfaring indenfor Cykling i Danmark. Han har lavet en samling af ture der kan bruges som dags ture eller sættes sammen til en cykelferie af den længde, der passer dig. Turforslagene beskriver på en poetisk måde det landskab og de seværdigheder, man ser undervejs. Bogen indeholder beskrivelse af turforslagene samt oversigtskort over ruter og seværdigheder. De 2 cykelguider er på Dansk, Engelsk og Tysk.
Bøgerne kan købes enkeltvis eller som sæt (kort og guide).

Du kan læse om alle vor cykelkort og guider her: www.scanmaps.dk/cykel hvor der er omtale af cykelkort, cykelguider, hvordan man kan downloade turene til sin smartphone og en video om, hvor slidstærke kortene er.

Turistkort Danmark med Margueritruten og detaljerede bykort
Vi har ikke glemt dem som skal i bil rundt i Danmark - vi har i år udgivet et Turistkort over Danmark med Margueritruten 4 bykort. Danmarks turistkort er et oplagt valg, når sommerferien går rundt i Danmark.
Man behøver ikke at tage den direkte vej - giv dig god tid - tag en omvej og få nye naturoplevelser og gå på opdagelse i Danmarks mange seværdigheder.
Turistkort Danmark indeholder bl.a.: Hovedveje og motorveje med vejnumre, badestrande, campingpladser, seværdigheder samt færgeruter med rejsetider. Detaljerede bykort i målestok 1:15.000 over København, Odense, Aarhus og Aalborg med vejnavne. Praktiske informationer er at finde på Dansk, Engelsk og Tysk.

Relevant information

Turistkort Danmark med Margueritruten og bykort
http://www.scanmaps.dk/0251d85

Cykelkort og Guider
http://www.scanmaps.dk/cykel


Billeder


Pressekontakt

Kirsten Marie Ludvig
Direktør
  +45 33 38 26 39
  +45 20 16 44 48

Firma

Nordisk Korthandel Scanmaps ApS
Ved Vesterport 4
1612 København V, Danmark

  33 38 26 38
  20 16 44 48

https://www.scanmaps.dk

Modtag nyheder fra Nordisk Korthandel Scanmaps ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire