Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
19/11-12   -   Pressemeddelelse

Fernisering 30. november af udstillingen "På Vej"

På vej ud af det gamle år og på vej ind i det nye år inviterer GL-arkitekter MAA & gallerier til fernisering på udstillingen "På Vej" Det er ikke fordi at årsskiftet som sådan har noget med udstillingen at gøre, men fordi flere af værkerne præsenterer udtryk for livsfilosofien, at være på vej. Det er 3 lokale kunstnere der udstiller sammen, Interiør designeren og working coach Lisbeth P., Multikunstneren Klaus Olsen og arkitekt MAA Hanne Gro Larsen.

Det at være et menneske er det som som har formet og som stadig inspirerer kunstneren Lisbeth P, hvor farver, former og fordybelse er en stor del af hendes liv. Lisbeth P. arbejder med sig selv og sit liv for derigennem at kunne gøre noget for andre. Lisbeth P. har gået på Ærø Kunsthøjskole og senere stiftet bekendtskab med den etablerede kunstverden via et venskab med en tidligere kunsthandler. Lisbeth´s værker er igennem årene blevet solgt til mange der har gavn af maleriernes betydninger og hensigter og til kunstsamlere. Fx. er et af Lisbeths værker blevet solgt til Kræftens Bekæmpelse som bruger det i sine kampagner. Værket får en central placering i projekt Livsrum, som er under opførelse i Ringstedgade i Næstved.

Klaus Olsen, der har atelier på Maglemølle er med på udstillingen med nogle af sine skulpture og installationer. Klaus Olsen kalder sig multikunstner, da han konstant holder hjulene igang med værker i mange forskellige genrer både som billedkunstner , skulptør, musikker og flysimulatorfremstiller. Derudover er han håndværker og det spænder ikke bare over et fag, det spænder vist nok over hele spektret.

Gro er med på udstillingen på hjemmebanen, som indehaver af GL-arkitekter MAA & gallerier, der både rummer en arkitekttegnestue, der til april har eksisteret i 10 år, og et kunstgalleri, der i denne mdr. kan fejre sin 2 års fødselsdag. Det er for såvel Gro som for virksomheden altafgørende at der her på denne adresse arbejdes kreativt på at frembringe gode idéer både hvad kunsten og hvad arkitekturen angår.

Hvis du ønsker at vide mere om udstillingen og de 3 kunstnere bliver der udarbejdet et katalog som kan købes i galleriet. I galleriet kan du også købe kunstnerartikler og malerkurser. (Malerkurserne ligger 3 weekender i december, du kan tilmelde dig en eller flere dage, sidste frist for tilmelding er 30. nov.)

Alle er velkomne til ferniseringen 30. nov. kl. 17-21, hvor der vil blive serveret tapas, vin og livemusik med Klaus Olsen. Vel mødt hos GL-arkitekter MAA & gallerier Vinhusgade 12E, Næstved.

Relevant information

http://gl-arkitekter.dk


Pressekontakt


Firma

GL-arkitekter MAA & gallerier
Vinhusgade 12E
4700 Næstved, Danmark

  40 61 77 49
  40 61 77 49

http://gl-arkitekter.dk

Modtag nyheder fra GL-arkitekter MAA & gallerier på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire