Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
26/11-14   -   Pressemeddelelse

Maggie Bjorklund annoncerer danmarksturné



Til marts/april 2015 drager den talentfulde danske pedalsteel-guitarist, vokalist og sangskriver Maggie Bjorklund på Danmarksturné med det anmelderroste album "Shaken" i bagagen.

D. 29. september 2014 udgav Maggie Bjorklund det anmelderroste album "Shaken". Maggie Bjorklund har igennem de seneste år arbejdet sammen med en stribe fornemme artister heriblandt Jack White, Calexico og Mark Lanegan.

Som musiker er Bjorklund kendt for sine exceptionelle og stilistisk sikre evner, der favner flere forskellige musikalske genrer. Alt lige fra country, indierock, film-soundtracks, psykedelia til pop og roots.
Albummet "Shaken" er en blanding af instrumentale sektioner og mere klassiske singer/songwriter-numre, der dog alle er præget af mørke og dysterhed, som ifølge Bjorklund selv har grobund i et personligt tab, der i høj grad har influeret sangskrivningen. Singlen "Name In The Sand" blev en radio succes og gik bl.a. i rotation på Danmarks Radio P4.

Også live har Maggie Bjorklund imponeret. Tilbage i oktober spillede hun releasekoncert på "Shaken". En koncert BT gav fire stjerner og skrev "Bjorklund spiller hendes pedal steel guitar, så den nærmest lyder som et orkester i sig selv (...) Det var en meget flot og bevægende koncert her til aften". Også Gaffa var imponeret over koncerten og skrev "Jeg føler mig fortsat ramt her timer senere".

Maggie Bjorklunds Danmarksturné bringer hende og livebandet til følgende steder:

12. marts 2015 Gimle, Roskilde
14. Marts 2015 Atlas, Aarhus
21. marts 2015 Dexter, Odense
12. April 2015 Vega, København

"Shaken" anmeldelser:

Gaffa ★★★★★☆
"Shaken er på alle måder en rystende god skive fra Maggie Bjorklund"

Politiken ★★★★☆☆
"Når danske Maggie Bjorklund ikke spiller pedal steel-guitar for Jack White, udgiver hun sit eget miks af country, roots og psychedelica"

BT ★★★★☆☆
"Den danske guitarist Maggie Bjorklund er en ener, både i Danmark og i USA"

Ekstrabladet ★★★★☆☆
"Den danske guitarist Maggie Bjorklund imponerer igen i fint selskab"

Jyllands-Posten ★★★★☆☆
"En del af albummet er filmisk instrumentalmusik af den sorgmættede slags, og åbningsnummeret har den sigende titel: "Dark Side Of The Heart". En slæbende minimal ouverture, der kunne være velegnet til en begravelsesscene i en neo-spaghettiwestern"

Dagbladet Information
"Maggie Bjorklund imponerer og overbeviser med sit andet soloalbum og viser sig live på sit hjerteinstrument, den tistrengede pedal steel-guitar, som en gudbenådet kunstner"

Lyt til singlen "Name In The Sand" her:
http://youtu.be/jWeFH7_s_HE

Billeder


Pressekontakt

Vincent Dreyer
PR & Promotion
  +4525113854

Firma

Friendly PR
St. Kongensgade 72
1264 København K, Danmark

  +45 27 21 82 94
  +45 27 21 82 94

http://friendlypr.dk/

Modtag nyheder fra Friendly PR på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire