Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
20/04-07   -   Pressemeddelelse

Den rette temperatur

Rösle har udviklet et praktisk termometer, der hurtigt og enkelt viser, om stegen, vinen eller babymaden har den rette temperatur - for smagens og mavens skyld.

Der er ikke længere grund til at bekymre sig, om den røde bøf på grillen eller kyllingen i ovnen har den rette temperatur indeni. Eller om hvidvinen i køleskabet har opnået den ønskede serveringstemperatur.

Med et nyt og praktisk gourmet-termometer fra Rösle er det nemlig både hurtigt, og nemt at måle temperaturen. Et stort og tydeligt digitalt display viser på få sekunder den aktuelle temperatur, så det er let at sikre sig et perfekt og velsmagende resultat. Samtidig minimeres risikoen for, at kødet ikke er gennemstegt og dermed kan give mavekneb.

Da Rösle´s gourmet-termometer er nemt og hurtigt at betjene, er det også oplagt at bruge i andre situationer end blot stegning. For eksempel når der skal varmes babymad i mikrobølgeovnen, og temperaturen skal tjekkes, så barnet ikke brænder sig. Også tedrikkere kan med fordel bruge termometret - til grøn te skal det kogende vand være afkølet til cirka 70 grader af hensyn til smagen og teens aktivstoffer.

Rösle´s gourmet-termometer kan måle temperaturer fra -40 til +200 grader. Den høje, øvre grænse betyder, at det er muligt at måle, hvornår temperaturen er oppe på 160-170 grader, som er ideel til olie- og friturestegning.

Rösle´s gourmet-termometer leveres i en flot gaveæske sammen med en praktisk temperaturoversigt over forskellige kødtyper - okse, kalv, lam, svin og fjerkræ - til vin, te, babymad, olie og smeltet chokolade.

Der er fem års garanti på gourmet-termometret, som forhandles landet over i stormagasiner og udvalgte køkkenbutikker og isenkræmmere. Vejledende udsalgspris er 299 kroner. Nærmeste forhandler oplyses på telefon 64 48 14 74 eller www.dyberg-larsen.dk

Relevant information

http://www.dyberg-larsen.dk


Pressekontakt


Firma

Dyberg-Larsen ApS
Fabriksvej 1
5466 Asperup, Danmark

  +45 21 74 14 74
  +45 21 74 14 74

http://www.dyberg-larsen.dk

Modtag nyheder fra Dyberg-Larsen ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire