Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
30/11-16   -   Pressemeddelelse

Poul Eriksen fra Grøften i Tivoli åbner ny restaurant: Gæsterne strømmer til

Du kan se frem til klassisk smørrebrød af bedste kaliber, når manden bag Grøften, Poul Eriksen, åbner ny frokostrestaurant ved navn Esplanaden 48.

I over 20 år stod den nu 71-årige Poul Eriksen sammen med køkkenchefen Søren Lützen bag roret i den populære restaurant Grøften i Tivoli.

Restauranten har i den tid været et velbesøgt og traditionsrigt stamsted for både skuespillere, politikere og menigmand.

Nu er Eriksen og Lützen klar til at stable en helt ny frokostrestaurant på benene. Navnet er Esplanaden 48, og åbningen sker den 1. december 2016 i Grønbech & Churchills gamle lokaler.

Bookingerne vælter ind

Og noget tyder på, at Poul Eriksens gode ry giver medvind til nyåbningen. Allerede inden åbningen har næsten 1000 gæster sikret sig en plads i restauranten, melder nye tal fra restaurantsitet DinnerBooking.com. Nærmere bestemt er der lige nu booket bord til 982 gæster på Esplanaden 48 - der vel at mærke kun har plads til 64 gæster ad gangen.

Hos DinnerBooking.com, der i dag administrerer bookinger for over 700 restauranter og caféer, vækker de mange bookinger opsigt:

"Vi har ikke set så stor interesse for en restaurantåbning siden Casper Christensens åbning af restaurant Congo," fortæller Henriette Noll Bernstorn, der er Country Manager hos DinnerBooking.

Klassisk dansk smørrebrød på menuen

På menuen kan du se frem til klassisk dansk smørrebrød, og der vil blandt andet være sild, fiskefilet og tartar. Og når det kommer til maden, er ambitionerne helt klare:

"Vores smørrebrød skal laves af de bedste råvarer og selvfølgelig tilbederes fra bunden," fortæller Poul Eriksen og tilføjer:
"Retterne bliver tilføjet vores personlige stil og kommer til at ligge i et fornuftigt prisleje, så alle kan være med."

I løbet af december vil restauranten også have et julebord og klassiske juleretter på menuen.

Nye udfordringer

På trods af Poul Eriksens alder på 71 år, var det indlysende for både ham og Lützen, at de skulle starte en ny restaurant sammen:

"Det passer os ganske dårligt at gå uvirksomme hen, så da muligheden bød sig for at overtage de flotte lokaler efter Grønbech & Churchill, blev vi simpelthen nødt til at slå til," forklarer Poul Eriksen.

Poul Eriksen har arbejdet 54 år i restaurationsbranchen, og i de sidste 24 år har han været selvstændig, så åbningen af den nye restaurant er ham ikke helt uvant.

Maritim indretning

Grundet restaurantens placering ved Toldboden og Langelinie bliver frokostrestauranten indrettet i en maritim stil:

"Det var næsten oplagt at dyrke den maritime stil og herudover er vi jo så heldige med at have nogle lyse og venlige lokaler med store vinduer," Fortæller Poul Eriksen, der ser frem til at åbne restauranten for de første gæster.

Restauranten vil have åbent til frokost hver mandag til lørdag, og herudover vil den have aftenåbent hver fredag.


Relevant information

Book bord på Esplanaden 48
http://dinnerbooking.com/dk/da-DK/r1161/restaurant-esplanaden-48


Pressekontakt


Firma

DinnerBooking ApS
Lyongade 21, 1.
2300 København S , Danmark

  +45 32 55 50 48

http://dinnerbooking.com/

Modtag nyheder fra DinnerBooking ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire