Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
28/03-07   -   Pressemeddelelse

GPS og ur i ét

Denne GPS er det helt rigtige for folk der sætter pris på udendørs aktiviteter. Du kan indtaste den rute du ønsker at løbe, cykle, rulleskøjte, etc. på GPS'en og indtaste checkpoints og samtidig kan du beregne den tid du bruger på ruten.

Ikke nok med det, GPS'en kan også måle din kalorieforbrænding og det hele kan let aflæses på det store sort/hvide LCD-display (80x120 pixel), som kan sættes om håndleddet som var det et ganske almindeligt ur og det vejer ikke mere end 73g. Tilmed kan det bruges i selv slemt regnvejr da det også er vandtæt.

Ydermere støtter GPS-uret også Google Earths fil format og tilsluttes til computeren via et USBstik, hvorved man også kan opgradere GPS'ens firmware.

GPS'en benytter sig af SiRF Star III chipsettet og kan måle i højder helt op til 18.000m og er udstyret med 20 kanaler. GPS'en kan lokalisere sig selv på helt ned til ét sekund. 750mAh Li-Ion batteriet har en levetid på mellem 7 21 timer alt afhængigt af hvor mange funktioner man benytter på GPS'en på en gang. Batteriet lades let op via den medfølgende oplader, og fra helt fladt batterietkan det lades op på kun 3 timer.

Artikelnummer: GPS-122 - Cirkapris til slutkunden inkl. moms 1199,-

Relevant information

http://www.deltaco.dk


Pressekontakt


Firma

Deltaco A/S
Telegrafvej 5A
2750 Ballerup, Danmark

  38 86 91 71
  38 86 91 77

http://www.deltaco.dk

Modtag nyheder fra Deltaco A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire