22/05-15   -   Pressemeddelelse

DM-bronze til Team Tvis Holstebro

DM-bronzemedaljerne blev til aften uddelt i Gråkjær Arena, hvor Team Tvis Holstebro hjemme vandt 33-28 over Viborg HK.

DM-bronzemedaljerne 2015 skulle gå til enten Viborg HK eller Team Tvis Holstebro, der i semifinalerne tabte til henholdsvis Team Esbjerg og FCM Håndbold, der spiller den sidste finalekamp på lørdag. I søndags blev det første opgør om bronzemedaljerne spillet i Viborg Stadionhal, og her delte de to hold i porten, 32-32, efter en smal pauseføring til hjemmeholdet på 17-16.

Derfor var alt åbent, da de to hold til aften mødtes i Gråkjær Arena til den afgørende kamp, og her var det Viborg HK, der tog føringen fra start og hele vejen igennem første halvleg lå i front. Mod slutningen af halvlegen kom hjemmeholdet dog op og fik kontakt, og de to hold kunne gå til pause lige så jævnbyrdige, som de var starten, 14-14.

Publikum i Holstebro kunne efter pausen lade sig begejstre af et Tvis-hold, der i den grad havde taget skeen i den anden hånd. Straks bragte de sig foran 17-14, og herefter så de sig ikke tilbage. Føringen nåede op på 30-24, inden kampens dommere kunne fløjte af ved slutresultatet 33-28.

Tillykke med bronzemedaljerne til Team Tvis Holstebro.