Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
30/01-17   -   Pressemeddelelse

And the Oscar goes to ... Bilbranchen!

Det er ikke kun skuespillere og musikere, der har lyst til at fejre sig selv og sætte spotlight på de gode præstationer. Den 7. marts løber bil- og autobranchens svar på Oscaruddelingen - Auto Awards 2016 - af stablen med uddeling af statuetter, musik og underholdning i Cirkusbygningen i København. Branchen ønsker at hædre de danske aktører i bil- og autobranchen, der skiller sig ud og inspirerer.

Stem på din favorit

Du kan være med til at afgøre, hvem der skal vinde i de 20 kategorier. Hvad har du været særligt begejstret for i 2016? Du kan stemme på årets bilmærke, årets familiebil, firmabil, kvindebil og mandebil, miljøbil og varevogn. Har en nyvogns-forhandler, en brugtvognsforhandler, et værksted eller en synshal skilt sig særligt ud, eller har du bemærket en sjov markedsføringskampagne eller et opsigtsvækkende Åbent Hus? Så er det nu, du skal til tasterne. De nominerede er valgt ud, og du kan stemme på din favorit indtil den 17. februar på www.autoawards.dk

Årets produkt kan du dog ikke stemme på. Sammen med årets leverandør, årets forsikringsselskab og årets nyhed vælges det af bil- og autobranchen sammen med juryen. De 19 jurymedlemmerne repræsenterer et bredt udsnit af bil- og autobranchen, som stemmer på de nominerede i 20 kategorier med hver deres indgangsvinkel. Du kan se juryen på www.autoawards.dk

Årets produkt er et nyskabende dæk

Dækproducenten Bridgestones revolutionerende nye dæk DriveGuard er nomineret til årets produkt. DriveGuard blev lanceret i USA i 2016 og er nu kommet til Danmark. DriveGuard er det første af sin slags, og er blevet testet af danske, europæiske og amerikanske bilentusiaster med imponerende og imponerede resultater.
Med DriveGuard kan du fortsætte med at køre 80 km. med 80 km. i timen efter en punktering - vel og mærke uden at kunne mærke forskel og uden støj. Du fortsætter, til du når et værksted, hvor dækket kan lappes på helt almindelig vis, dvs. uden merpris.

Derfor er DriveGuard helt banebrydende

Bridgestone DriveGuard er udviklet til personbiler med TPMS og giver tryghed ved stort set alle typer af dækskader. Dækkets støttende og robuste, forstærkede dæksider er specielt udviklet til at kunne klare en punktering og holde dig kørende. Efter en punktering omfordeles varme og friktion, så du kan fortsætte med at køre op til 80 km, selv medet fuldstændigt tab af lufttryk. Dækket har nogle særlige "skæve" riller, som fungerer bedre i sne end firkantede riller gør, og de afrundede, pileformede mønsterblokke giver fremragende modstand mod aquaplaning. Et højt silica indhold med nano pro-tech teknologi sikrer kort bremselængde, og dækkets komfort er på niveau med standarddæk.

Et DriveGuard dæk koster kun 11 % mere end et standard Bridgestone dæk.

Billeder


Pressekontakt

Lotte Bodilsen
PR og kommunikation, Bridgestone Danmark
  22 70 11 20

Firma

Bridgestone
Sigma 1
8382 Hinnerup, Danmark

  +45 87 64 66 64
  +45 22 70 11 20

http://www.bridgestone.dk

Modtag nyheder fra Bridgestone Danmark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire