Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
12/02-15   -   Pressemeddelelse

Nyansættelser i Axcess A/S

Axcess A/S har pr. 1. september 2014 ansat Ib F. Kristensen (46 år) som Concept Manager indenfor Axcess' forretningsområde Network i Århus. Ib kommer seneste fra en stilling som it-arkitekt/Technical Solution Manager hos IBM i deres outsourcing afdeling, hvor han har haft ansvar for netværk, design og økonomi på løsninger relateret til datacentret. Ib har tidligere arbejdet hos Siemens og Eterra/D

Axcess A/S har pr. 1. september 2014 ansat Helle Zitouni (51 år) som Account Manager i Søborg. Helle kommer fra Atea, hvor hun de sidste par år har været Account Manager for en række kommuner. Før det har hun i godt 20 år arbejdet med salg af netværk og telefoniløsninger i TDC og Trend Communication.

Axcess A/S har pr. 1. september 2014 ansat Jacob Damsgaard (38 år) som Account Manager i Søborg. Jacob kommer fra Businessmann, hvor han har været Account Manager for bl.a. offentlige kunder med fokus på konsulentsalg inden for infrastruktur- og datacenterløsninger. Før det har han arbejdet med salg i Ipvision og Telenor.

Axcess A/S
Vi er et it-kompetencehus med ca. 260 medarbejdere på kontorer i Søborg og Aarhus. Over 150 af vores medarbejdere er konsulenter. De står klar til at hjælpe din organisation, hvad enten det handler om Network, Security, Datacenter, Collaboration eller Services & Operations. Vi er Danmarks største Cisco-partner, og vi har mange års erfaring med at rådgive, designe, implementere og servicere danske organisationers netværk og infrastruktur.

I december 2014 blev Axcess A/S købt af Danmarks største leverandør af it-infrastruktur, Atea. To plus to giver mere end fire - det er mantraet i det nye samarbejde. Vores 70 nye kolleger fra Atea vil fremover give dig adgang til endnu flere kompetencer og en serviceorganisation, der dækker i hele Norden. Sammen med Atea bygger vi Danmark med it.

Billeder


Pressekontakt

Maja Nordal Brenøe
Marketing Manager
  42140246

Firma

Axcess A/S
Lautrupvang 6
2750 Ballerup, Danmark

  +45 70 266 366
  +45 70 267 367

http://www.axcess.dk

Modtag nyheder fra Axcess A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire