Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
14/10-14   -   Pressemeddelelse

Nyansættelser i Axcess A/S

Axcess har pr. 1. juni 2014 ansat Jens-Kristian Bech Weesgaard (22 år) som System Engineer i vores Network & Security Team i Århus. Jens-Kristian er nyuddannet Datatekniker og har arbejdet på Århus Universitet de sidste 5 år som netværksadministrator.

Axcess har pr. 1. juni 2014 ansat Morten Rønnow Poulsen (43 år) som System Engineer i vores Network & Security Team i Århus. Morten kommer fra en lignende stilling i HMN Naturgas, hvor han har arbejdet de sidste 10 år med LAN, WAN, Wireless og Sikkerhed. Han har haft ansvaret for Network & Security, bestående af Cisco udstyr og Checkpoint VPN Firewall.

Axcess har pr. 1. juni 2014 ansat John-Mitchel Pålsson som lærling i vores Network & Security Team i Søborg. John-Mitchel skal sammen med de øvrige 6 lærlinge bidrage til afdelingens daglige drift. Han har en højere teknisk eksamen, og er i gang med uddannelsen som Datatekniker med speciale i infrastruktur.

Axcess har pr. 1. juni 2014 ansat Piyush Bhatt (29 år) som System Engineer i vores Collaboration & Video afdeling i Søborg. Piyush har en CCIE Voice fra UK, hvor han blandt andet har arbejdet som Technical Support Engineer for E-Tek Solutions og Network Security Consultant hos Euros Media. Han er uddannet inden for Computer System Security og har sin Master's degree fra University of South Wales.

Axcess A/S - blandt de tre bedste it-arbejdspladser i Danmark
Axcess A/S blev etableret som konsulentvirksomhed i år 2000. I dag leverer Axcess netværks- og kommunikationsløsninger i form af hardware, software, rådgivning og support til både offentlige og private kunder. Axcess har specialiseret sig inden for følgende områder: Network & Security, Collaboration & Video og Virtualisering & Datacenter.

Axcess, som har over 170 medarbejdere fordelt på kontorer i Søborg og Aarhus, blev i september 2012 hædret som vinder i kategorien "Netværksintegratorer" ved Computerworlds Top100-arrangement. Axcess har desuden fået topplaceringer af Great Place to Work som Danmarks bedste it-arbejdsplads. En førsteplads i 2010 og en andenplads i 2013.

Billeder


Pressekontakt

Maja Nordal Brenøe
Marketing Manager
  42140246

Firma

Axcess A/S
Lautrupvang 6
2750 Ballerup, Danmark

  +45 70 266 366
  +45 70 267 367

http://www.axcess.dk

Modtag nyheder fra Axcess A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire