Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
09/10-14   -   Pressemeddelelse

Nyansættelser i Axcess A/S

Axcess A/S har i 2014 ansat Thorsten Kurthien (42 år) som System Engineer i vores Collaboration & Video team i Århus. Thorsten kommer fra en stilling hos DLG, hvor han siden 2008 har haft ansvaret for deres Cisco IPT-miljø.

Axcess A/S har i 2014 ansat Tue Frei Nørgaard (39) som System Engineer i vores Network & Security Team i Søborg. Tue kommer fra Atea, hvor han har arbejdet de sidste 6 år og har før det været ansat hos Qualitynet. Han har ikke kun stor erfaring på sikkerhed, men også på wireless og netværk generelt.

Axcess A/S har i 2014 ansat Per Dragelund (42 år) som Concept Manager på Collaboration området. Per har arbejdet professionelt med telefoni produkter i snart 15 år - herunder de sidste 10 år med specifikt fokus på Avaya. Per kommer senest fra en stilling som Account Manager hos Jansson/Dansupport, hvor han har haft ansvar for salg af Avaya produkt porteføljen.

Axcess A/S har i 2014 ansat Kim Damsgaard (44 år) som System Engineer i vores Network & Security Team i Århus. Kim er uddannet elektriker og kommer senest fra en stilling i Actas, hvor han har implementeret videoovervågningsløsninger. Han har også en fortid hos en af Danmarks Cisco-partnere, TDC/NetDesign. Kims primære opgaver bliver at deltage på større udrulningsopgaver, site-survey/dækningsprøver og servicekald.

I 2014 ansatte Axcess A/S Michael Kjeldsen (29 år) som junior konsulent til Cisco gruppen i vores Collaboration & Video Team i Søborg. Michael er nyuddannet Civilingeniør (Cand.polyt.tele) i Telecommunication fra DTU. Han har tidligere skrevet Kandidatprojekt omkring et integreret styresystem til hjemmet. Han er oprindelig uddannet elektriker med fokus på kommunikation og sikring.

Axcess A/S - blandt de tre bedste it-arbejdspladser i Danmark
Axcess A/S blev etableret som konsulentvirksomhed i år 2000. I dag leverer Axcess netværks- og kommunikationsløsninger i form af hardware, software, rådgivning og support til både offentlige og private kunder. Axcess har specialiseret sig inden for følgende områder: Network & Security, Collaboration & Video og Virtualisering & Datacenter.

Axcess, som har over 170 medarbejdere fordelt på kontorer i Søborg og Aarhus, blev i september 2012 hædret som vinder i kategorien "Netværksintegratorer" ved Computerworlds Top100-arrangement. Axcess har desuden fået topplaceringer af Great Place to Work som Danmarks bedste it-arbejdsplads. En førsteplads i 2010 og en andenplads i 2013.

Billeder


Pressekontakt

Maja Nordal Brenøe
Marketing Manager
  42140246

Firma

Axcess A/S
Lautrupvang 6
2750 Ballerup, Danmark

  +45 70 266 366
  +45 70 267 367

http://www.axcess.dk

Modtag nyheder fra Axcess A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire